BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis‘Drucker Ekolü’ iş yaşamına yön veriyor----

‘Drucker Ekolü’ iş yaşamına yön veriyor

‘Drucker Ekolü’ iş yaşamına yön veriyor
24 Temmuz 2014 - 12:57 www.finansgundem.com

BAUSEM ve HumanGroup işbirliğiyle açılan Yönetim ve Liderlik Akademisi’nde, Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı’nın ikincisi tamamlandı.

Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ve Türkiye’nin önde gelen danışmanlık şirketlerinden HumanGroup, bu yıl “Yönetim ve Liderlik Akademisi” ile Türkiye’de bir ilki hayata geçirdi. 15 Şubat’ta açılan akademide ilk olarak yönetim anlayışında değişiklik ve farklılık yaratmak, etkin yönetim teorilerine ve uygulamalarına hakim olmak isteyen yönetici ve yönetici adayları için “Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı” başladı. Dünyaca ünlü yönetim bilimci Peter F. Drucker’ın 95 yıllık birikimiyle ortaya koyduğu öğretiler doğrultusunda hazırlanan,  15 Şubat ve 30 Mayıs olmak üzere iki dönem açılan programın üçüncüsü Ekim 2014’te açılacak.
 
HumanGroup’un kurumsal eğitimlerle başlattığı Drucker Yönetim Yolu programı, Türk yöneticileri artık bireysel katılıma açık eğitimlerle, Bahçeşehir Üniversitesi çatısı altında Peter Drucker’in felsefe ve öğretileriyle buluşturuyor. Aksigorta, BNP Paribas Cardif, DenizYatırım, Eczacıbaşı Monrol, Garanti Emeklilik, Hayat Holding, ING Emeklilik, Novartis, T Bank  gibi Türkiye'nin önde gelen kurumlarının tercih ettiği program, Yönetim ve Liderlik Akademisi ile birlikte yaklaşık 500 katılımcıya ulaştı. Türkiye’nin önemli kurumlarında yönetici olarak görev yapan katılımcılar, iş yaşamına olan bakış açılarını değiştirerek Türkiye’de ‘Drucker Ekolü’ ile yönetim anlayışını günlük iş yaşamına başarılı bir şekilde adapte ediyor. Peter Drucker’ın öğretileri ile uzun yıllar edindikleri deneyimleri harmanlayan yöneticiler; kendilerine, işlerine ve ekiplerine olan yaklaşımlarını yeniden tasarlayarak kurumlarında sürdürülebilir farklar yaratma yolunda ilerliyor.
 
Yönetim ve Liderlik Akademisi ve Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi almak veya ‘Drucker Ekolü’nün bir parçası olmak için http://bausem.bahcesehir.edu.tr/ web sayfasını ziyaret edebilir ya da [email protected] adresinden program koordinatörleriyle iletişime geçebilirsiniz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)