BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaDerya Gürerk Türkiye Finans'tan istifa etti----

Derya Gürerk Türkiye Finans'tan istifa etti

Derya Gürerk Türkiye Finans'tan istifa etti
12 Haziran 2015 - 17:34 www.finansgundem.com

Finansgundem.com'un "200 milyon liralık satın almada arkadaş ilişkisi" haberinin ardından Derya Gürerk Genel Müdürlük görevinden istifa etti...

FINANSGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Bankacılık dünyasında FLAŞ gelişme… Finansgundem.com’un sektöre bomba gibi düşen “200 milyon TL’lik satın almada arkadaş ilişkisi... Türkiye Finans’ta ‘danışman’ sırrı” manşetinin ardından, bankacılık dünyasında deprem gibi istifa yaşandı.

Türkiye Finans’ın yeni genel müdürlük binası için İstanbul Ümraniye’de 73.1 milyon dolar karşılığı yapılan satın almada Genel Müdür Derya Gürerk’in yakın arkadaşı Hüseyin Cankurtaran’ın şirketi Standart Değerleme’nin aracılık ettiği haberimizden 11 saat sonra Derya Gürerk bankadaki tüm görevlerinden istifa etti.
 
KONUYLA İLGİLİ KARŞILIKLI KONUŞMA
 
Akşam saatlerinde Türkiye Finans Genel Müdürlüğü’nden ayrıldığı açıklanan Derya Gürerk, konuyla ilgili bilgi almak için yaptığımız telefon görüşmesinde sinirli ve oldukça sert bir ses tonuyla bu olayı niçin araştırdığımızı sormuş, Hüseyin Cankurtaran’ın kendisinin arkadaşı olduğunu ve yapılan arsa alımının bununla bir ilgisi olmadığını söylemişti.
 
73.1 milyon dolar yani bugünkü değeriyle yaklaşık 200 milyon liralık bir arsa alım işleminde arkadaşının şirketini danışman olarak yetkilendirmesinin ne kadar doğru olduğunu sorduğumuzda ise Hüseyin Cankurtaran’a ait değerleme şirketinin SPK yetkisine sahip olduğunu ifade etmişti. 

Türkiye Finans, İstanbul Ümraniye’deki 33 bin 562 metrekarelik arsanın 8 bin 250 metrekaresinin 73.1 milyon dolara satın alındığını açıklamıştı.
 
İSTİFA KAP’TA AÇIKLANDI
 
Bankacılık dünyasının gün boyu konuştuğu haberimizin ardından, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk’in istifa haberi geldi. Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada,
“Bankamızın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sayın Veysel Derya GÜRERK 12.06.2015 tarihi itibariyle bankamızdaki görevlerinden istifa ederek ayrılmıştır. Bankamız Genel Müdürlüğüne, Bankamız Ticari Bankacılık faaliyetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Osman Çelik vekaleten atanmıştır” denildi.
YORUMLAR (61)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dilsad K07 Şubat 2021 12:41

    Bizzat yonettigi insan kaynaklari ile ters dusen insanlari isten attirmak icin, kisilerin yoneticilerini galeyana getiren mailler yazip, akilli yoneticiler buna boyun egmeyince, ve Allahin ilahi adaleti ile kendisi gitmek zorunda kalan biri ... ALLAH COK BUYUK BUNU UNUTMASIN HICBIR ARTIZ

  • atakan09 Ekim 2015 21:29

    nice bu bankada gerekli değeri görmemiş ve yıllarca emeğinin karşılığını alamayan insanların hakkını yediniz.

  • Hasan K.22 Haziran 2015 01:57

    Deride diken gibi gördüğüm o cümleyi netten kaldırmışlar(O dergileri de subelerden toplamalılar) .Gercekten tebrik ederim.Bir çivi bir lastiği patlatır da koca kamyonu yardan aşağı yuvarlar.Katılım Bankaları buralara kolay gelmedi.Ayrılsak da emeklerimiz bize şahitlik, müşterilerimiz hayır dua eder.Mağdur edilen emekli edilmek/ayrılmak zorunda bırakılan misyon personelini de bir an evvel onore ederler (Hiç olmazsa bir plaket/teşekkur yazısı)diye düşünüyorum.Saygılarımla.

  • kadir18 Haziran 2015 21:29

    Türkiye finans değişime açık olmalı derya gürerk iiy ki gitmiş banka tüccar zihniyeti ile çalışıyor hala kurumsallaşamamışlar. bence genel müdürlükteki bir çok birimin tasfiye olması gerek.konut kredisi kullanmaya gittim oran 0.95 başvurdum ıkı gün sonra oran 1.40 nasıl mantık bu tüccar zihniyeti genel müdürlerin ve birim müdürlerinin bence aritmetik düşünce kapasiteleri yok. uyduruktan birde finansör kart çıkarmışlar neüdü belirsiz kart

  • Hasan K.16 Haziran 2015 22:17

    2015/31 sayılı Paylaşim adlı dergilerinin(İnternette pdf olarak var) 28.sayfasında Tasarruf önerileri kısmında aynen şöyle yazar:''Kredi kullanırken en kısa vadeyi seçerek faizi en düşüğe indirin.'' Eski dergiciler umursamaz diye faizsiz misyona aykırı olan bu cümleyi bildirmemistim.Yenileri ilgilenir İnşallah.Restorasyonda bizim de payımız olsun.

  • Zoraki Emekli 16 Haziran 2015 17:39

    Yorumların %99'u olumsuz olan bir kişi nasıl oluyor da bu kadar sene nasıl ve niçin Genel Müdürlük yaptı. Yazıklar olsun.

  • zoraki emekli16 Haziran 2015 17:36

    4 sene önce yapılması veya olması gereken nihayet gerçekleşti. O kadar emektarın canı yanmasaydı keşke. İK Ge. Md. Yardımcısı bayanın da bir an önce ayrılması dileğiyle T. Finans'a Osman Çelik gibi değerli bir kişinin Genel Müdürlüğü hayırlı olsun.

  • mehmet15 Haziran 2015 23:35

    kendine yönetici modeli olarak kapitalist jack w. gibileri seçersen sonu böyle olur... bi de işsiz kalanların ah ı var sanırım.

  • Hasan15 Haziran 2015 23:13

    şımarıklığın cezası bu olsa gerek bu kurumlar çığrından çıktı

  • Tarık Z.15 Haziran 2015 20:11

    Yeni GM kurum için hayırlı olur.Kurumun eski dinamik , güzel yıllarına döndürmesini diliyor ,iyi yola girdiklerini düşünüyorum.

  • veli15 Haziran 2015 16:01

    Avni selçuk zuhalin ta kendisidir. Ona sunu söylemek istiyorum: ortada İslâm a aykırı uygulamalar varsa bunları ifşa etmek dine de genel ahlaka da uygundur. Orada yer yoktu senin gibilere

  • Ömer Ö.15 Haziran 2015 14:10

    Aslanlar aç kalkıp ceylanları , buffaloları kovalıyor en az hızlı koşanlar yem oluyordu, Nasuh Mahruki dağ tepe aşıyor bankaciligi Evereste tasiyor, Kurbagalar su 100 dereceyi bulmadan kaynayan kazandan atliyordu.Anlayan anladı bu safaride avcı av oldu.

  • Erkan 15 Haziran 2015 09:35

    Maaş adaletsizligi olan bir banka büyüdüm çok arkadaşımız la ayrıldık ve faizli banka zihniyetli GM nin gelişi adaletsizlik iyice arttırdı,katılım Bankacılığı değerlerini çoktan bitirdiler

  • Selim15 Haziran 2015 00:28

    Etme bulma dünyası, hiç bir şekilde menfaati dışında insanlara, iş adamlarına destek vermeyen bu ve ekibi daha beter olacaklar.

  • Maksut14 Haziran 2015 18:10

    lurumsalı paralel, bireyseli mason, insan kaynakları Ulusalcı bir garip yapı oldu burası.

  • Mustafa14 Haziran 2015 13:36

    Arda Turan ı reklamlarında oynattik diye personele akıl almaz kart hedefi verdiniz personel bu hedef baskısıyla gelen geçene yüksek limitli kartları verdi sonra balon patladı.Aşırı Hırsın sonucu hüsrandır Derya Bey

  • Hakan14 Haziran 2015 10:44

    bankadaki asıl sorun girişimci iş ailesi gmy si önderliğindeki paralel örgüt yapılanması. Paralel yapı yandaşı şirketlerin batan kredileri bu yapı ile yüzdürülüyor üstü örtülüyor. Batık oranları bu nedenle artıyor. Ayrıca bu gmy kendisine bağlı müdürleri özellikle cemaatten seçip işe alımlarada bu düşünce ile etki ediyor.

  • Osman bey13 Haziran 2015 23:25

    Osman bey ilk is olarak batsk kredileri temizleyecektir ama asil yapilmasi gereken eski personelin hakkini vermek olmali raksmlar elvet duzelir ama hak yerini bulmadan o koltuk haramdir gercekten samimi ise bunu yapsr yoksa farki kalmaz

  • Tarık Z.13 Haziran 2015 23:11

    Bunlara 25/2 sökmez.Basar istifayı , biraderleri hemen uygun bir iş bulurlar.

  • Tarık Z.13 Haziran 2015 23:08

    Değerli arkadaşlar ;Z**** abla yerinde duruyorsa Derya'nın mavi gözlerinden aldığı ilhamla onun ruhunu bankada yaşatır.

  • Tarık Z.13 Haziran 2015 23:04

    Höt höt dediğin Gn.Md. zamanında işten kendi ayrılana bile anket yapar neden ayrıldığını çözmeye çalışırdı.Sert görünümlü olabilir ancak bankacılık sektörünün en iyi kalpli insanı idi.Bir müdürün herhangi bir sebeple gönderilmesi gerektiğinde adamcağız sabaha kadar gözüne uyku girmediğini söylerdi bize.Çoğu gönderdikleri de haketmişti zaten.

  • Dilsat K.07 Şubat 2021 12:40

    En iyi kalpli derken?? Bizzat yonettigi insan kaynsklari ile ters dusen insanlari isten attirmak icin, kisilerin yoneticilerini galeyana getiren mailler yazip, akilli yoneticiler buna boyun egmeyince, ve Allahin ilahi adaleti ile kendisi gitmek zorinda kalan biri ...

  • Tarık Z.13 Haziran 2015 22:47

    Bunlar tipik 2001 bankacısıdır arkadaşlar.Katılım değil batırım bankacısı.İlk geldiğinde toplantılarda ayet hadis mealleriyle gelirdi ve buralarda yazılan yorumları alaycı alaycı okurdu .Biraderleri işsiz bırakmaz onu.Hurma ağacına zakkum aşılamaya kalktı.Tutmadı.Sorumlusu bahçe sahibidir.Bizi de işsiz bıraktı.

  • Babay13 Haziran 2015 22:35

    Selamunaleykum denildiginde mersi diyen katilim bankacisi : "bye bye"

  • Hasan 13 Haziran 2015 21:54

    Derya Bey sizin zulmunuzden dolayı bankadan çıkmak zorunda kaldım sonra arkamdan türlü suçlar isnat ederek dava açtiniz mahkeme ile uğraştım Şükür beraat ettim ama daha bitmedi Hakkımı helal etmiyorum öbür dünyada iki elim yakanda Derya Bey

  • Nurettin C13 Haziran 2015 21:00

    Derya bey şunu anlamadı. Danışmanlar, raporlar, matematik, istatistik vs vs ile başarılı olunabileceğini düşündü. Oysa katılım bankalarının tabanı hassastır. Zuhal denen ik gmy'si personelin dokusunu bozdu. Herkesi birbiriyle çatıştıran model katılım bankasında işlemezdi.çsonuç, hüsran. Zuhal denen kişi de tez zamanda gitmeli.

  • mustafa13 Haziran 2015 17:25

    adam da tipi zaten görmemişler mi

  • mahmut revnak13 Haziran 2015 15:42

    kendisi ardından söylenebilecek en veciz söz: adamlarını da al git. öncelikle bankayı "dönüştürmek" için getirdiği IK GMY'si gönderilmeli. hem de onursuzca ve kendi muamelelerine benzer şekilde güvenlik eşliğinde turnikeden çıkarılmalı. bankayı 4 yılda yaşaması zor bir cendereye sokan tüm üst düzey yöneticileri ve uzantıları da bu restorasyondan payını almalı. sanki bu yozlaşmanın ve çöküşün sorumluları arasında olan bir müdür de burada yorum yazmış. elleri dert görmesin. namuslu bankacı görmesek inanacağız zavallı ablaya. inşallah türkiye ve türkiye'nin özgür bireyleri için önemli bir kazanım olur bu gelişme. türkiye finans, tekrar kaldığı yerden türk ekonomisine güç vermeye devam eder.

  • Avni selcuk13 Haziran 2015 12:23

    Okudugu sey anlayabilmek onemli bir meziyet olsa gerek. Zira bizde universitelerde bile ogretilemeyen bir mevzu bu.

  • hahaha13 Haziran 2015 12:22

    derya dan arta kalanlar -tl olması sevindirici -çok güzel olmuş -umarım kalıcı olur -ellerinize sağlık Semihten arta kalanlar -2015 bireyselin yılı olacak Halbuki gerçek olan;Finansör borç batağı,kredilerdeki kanuni takip oranı İnsan Kaynakalarındanda arta kalanlar. -Bir olmak Gerçekte olanlar -Çalışan devir hızının iki katına çıkarılması -Yatay terfi -Çalışanların maaşını düşürme

  • Ali13 Haziran 2015 12:05

    Burgan,Oyakyatırımda sonra Türkiye Finans yolsuzluğunuda Borsagündem açığa çıkardı.Spk ders alsın sizden.

  • Tarık Z.13 Haziran 2015 11:12

    Bence patron operasyonu.Gönderdikleri Gm.Yrd.cıları Bankacılık Sektörünün üst düzeylerine getirilince bu operasyonu yapmak zorunda kaldılar.

  • Veysel 13 Haziran 2015 10:58

    zamanlama manidar, bu sene Ramazan orucu Yüzünden Amerika'ya kaçmasına gerek kalmadı .

  • Mehmet İnci13 Haziran 2015 10:54

    D.G.'nin Türkiye finans'ta yaptığı bu işlem, Kuveyt Türk yönetiminde A.T.'nin yaptığı bu tür işlerin yanında devede kulaktır.

  • by fin13 Haziran 2015 10:42

    Katılım bankasında çalışan arkadaşlara soruyorum. Bir gün hedef baskısı ve gelecek endişesi olmadan uyuyabiliyormusunuz. Sakın işyerinden yorum yazmayın geçmişte yorum yazdıktan sonra tespit edilenlerin hali ortada. Bu baskı ile bu despot ile insanları yönetemezsiniz.

  • madur13 Haziran 2015 10:38

    avni selçuk doğru ve ahlaki değil demişsiniz bunlar suçsuz o kadar çaılışan inasnı haksız yere mağdur ettiler bu adilmilmiydi.herkes kimin ne olduğunu bişiyor yorumlar zaten ortada.

  • by fin13 Haziran 2015 10:37

    Zenginlere krediler peşkeş çekilmemeli. Kobilere daha ucuza fonlanmalı. Ciron yüksek tanınan birisin size daha düşük kredi. Bu mantık yanlış. Geçmişte geciken 2.000.000 usd krediyi aylık 2000 usd ile tahsil etmeye kalkan. Yüzdürmeye çalışan zihniyetler ile faiz hassasiyeti olan mudilerin ve çalışanların hakları ve hassasiyetler korunmuş olmaz.

  • by fin13 Haziran 2015 10:21

    Bu kurumların tek tek incelenmesi lazım. Neden mi ? Bankacılık güvene dayalı bir sektör. Ancak katılım bankalarında tek başına güven olgusu yeterli değil. Bu tür kurumlarda insanların hassasiyetleri ön planda. İnsanların paralarını faiz hassasiyetini ön plana çıkararak diğer bankaların yarı fiyatına toplat. Diğer bankalardan yüksek fiyatlara yine insanların faiz hassasiyetini ön plana çıkararak fonlama yap. Neden rekabetçi olunamıyor. Neden bir gün eş değer faizlerden daha fazla kar verilmiyor. Bunlar irdelenmeli araplara para vereceğiz diye faiz hassasiyeti olan mudileri ve aynı hassasiyetlerle 25. Yılını vermiş personelleri sömüremezsiniz. Onların tazminatı üzerinden kazanç sağlayamazsınız.

  • by fin13 Haziran 2015 10:19

    Kuveytte de bir dönem siz kartın geri dönüşümünde yaşanan başarısızlık nedeni ile İ.Y. depremi yaşanmıştı. İ.Y. yi hemen tepe yönetimi göz önünden aldı. Neden diğer personeller gibi kellesini almadınız. Alamaz çünkü İ.Y. teftiş kökenli. Bir şekilde kendini bilgi ve belgeler ile sağlama almıştır. O’ key mi.

  • OsmAn 13 Haziran 2015 10:18

    Osman Çelik bey devam eder de bunun gibi adamlara mahkum olunmaz inşallah. Derya ve Semih de yeni bir katılım bankası modeli geliştirirler. Özel katılım - kamu katılım - mason katılım

  • by fin13 Haziran 2015 10:10

    Bu kurumların tek tek incelenmesi lazım. Neden mi ? bankacılık güvene dayalı bir sektör. Ancak katılım bankalarında tek başına güven olgusu yeterli değil. Bu tür kurumlarda insanların hassasiyetleri ön planda. İnsanların paralarını faiz hassasiyetini ön plana çıkararak diğer bankaların yarı fiyatına toplat. Diğer bankalardan yüksek fiyatlara yine insanların faiz hassasiyetini ön plana çıkararak fonlama yap. Neden rekabetçi olunamıyor. Neden bir gün eş değer faizlerden daha fazla kar verilmiyor. Bunlar irdelenmeli araplara para vereceğiz diye faiz hassasiyeti olan mudileri ve aynı hassasiyetlere 25. Yılını vermiş personelleri sömüremezsiniz. Onların tazminatı üzerinden kazanç sağlayamazsınız.

  • by fin13 Haziran 2015 10:03

    Avni Selçuk bunlar doğru değil demiş, peki doğru olan, 25 yıl emek vermiş bir çalışanı bir daha bankalarda çalışamasın diye 25.2 maddeden tazminat vermeden atmak mı doğru. Avukatları zengin ediyor. Bakın katılım bankalarından bu ve benzeri sebepler ile sözleşmesi fesh edilenler ne kadar görev iade davası ve tazminatı kazanmıştır. Dernek kursalar cumartesi annelerinden fazla ses getiriler.

  • Dikbaş13 Haziran 2015 08:03

    Evet bir devir bitti. Osman beyle tahribati duzeltmek icin el ele verip sabirla calisanlarimizi yapmaliyiz.

  • Sancaktepe de13 Haziran 2015 02:18

    Ataşehir bitişiği 22 donum arsa dörtyol köşe de 25 milyon usd,sudan ucuz.aracısız ,ilk gelen alır..

  • Adem Bayık13 Haziran 2015 00:52

    Bane göre D.G.'nin GM oluş hikayesi ilginçtir. Kendinden önceki GM Y.N. höt höt adamın tekiydi, avanesi de öyle. Çalışanlar bilir. E şimdi Arap bankayı aldı, o kadar para koydu ama bir telefon ettiğinde aynı dili konuşacağı bir adam görmek ister karşısında, ancak Y.N. bu kalibreden uzak bir adamdı. Arap da D.G.'yi içeriye monte etti bir kaç yıl sonra Y.N. ve ekibini gönderip D.G.'yi GM yaptı. Personel D.G.'yi düşünce olarak sevmedi, sevemedi. Ayrıca büyüyen bankanın karlılığı aynı güzellikte değildi. Geçen hafta iki GMY zaten gönderilmişti. Bu olay bence göndermenin bahanesi olmuştur. Yoksa bu tür danışmanlık vb. işlerinin her bankada olabileceğini görmek lazım. Fırsat bulursanız Bahreynlilerin katılım bankasının muşharakaları nasıl yoluna koyduğuna, hangi ilişkileri kullandığına da bakabilirsiniz.

  • Şubeci13 Haziran 2015 00:08

    Finansör pazarlama kampanyası yapıp en cok satıs yapan 10 personli tebrık edıp sonra kovan bırımlerın mudurlerıde gıtmelı cok yazık oldu samımı personele

  • Avni selcuk12 Haziran 2015 23:47

    Her kim olursa olsun ve ne tur bir olay olursa olsun. Tanisanizda tanimasaniz da, insanlar hakkinda bu sekilde yorum yapmak dogru ve ahlaki degil diye dusunuyorum. Islami bankacilik ve bu kurumlarda calisan insanlar hakkinda bu sekilde yorumlar yapmak ne kadar islami sizce ? Adi ve gorevi ne olursa olursa olsun herhangi birini veya kurumu rencide edecek sekilde konusmak ve bunu medyada bu sekilde yorum yazarak yaymak hangi ayet ve hadise uygun merak ediyorum!

  • mehmet k.12 Haziran 2015 23:44

    katimin bankasini ne oldugu belli olmayan insanlarla doldurmus

  • Mazlum12 Haziran 2015 22:23

    Derya bey, herkesi 25'e II. maddeden göndermesini biliyordu, kendi etik değerleri ile bankacılıkta Derya kanunları yazmıştı. İddia edildiği gibi bir konu varsa onada aynı maddeden işlem yapsınlar.

  • nerdes12 Haziran 2015 22:16

    insan kaynaklarınıda yanında götürseydin keşke....Milletin maaşlarını tırtıklayan zühalide alsaydın...

  • D.Veysel 12 Haziran 2015 21:18

    Bu kişi bir katılım bankası müşterisi olacak profili bile yokken nasıl GM oldu anlayamadım Boydak ve Ülker in vebali boynuna. Bence gitmesi katılım bankacılığı için hayırlı oldu içerdeki yıllardır eziyet çeken samimi personel inşallah rahat bir nefes alır dışardan doldurulan ve islami bankacılıktan uzak çalışanlar sadece tfkb ye değil katılım bankacılığı sektörüne de zarar veriyordu. Eski düzeni kurmak için içerdeki benzer yapıdaki adamların tasfiyesini de bekliyoruz.

  • gurkan a.12 Haziran 2015 21:11

    katilim bankaciligini bilen insanlari gym zuhallan beraber saf disi brakmis gunay restoramt ekibini getormistir..

  • seyda s.12 Haziran 2015 21:02

    gym bunun bas yazari zuhal hala istifa etmedimi..

  • suleyman c.12 Haziran 2015 20:58

    insan kaynaklari ekibiylen beraber gunay restoranta iyi eglenir artik

  • metin f.12 Haziran 2015 20:02

    filiz k. bu adam turkiye finansi insan kaynaklari ekibiylen birlikte bitirmistir

  • metin12 Haziran 2015 19:50

    editor cok yavassin 4yildir neydeydin

  • metin12 Haziran 2015 19:44

    ekibi niye duruyo billassa insan kaynaklari lav ettiler katilim bankacilgini

  • Fİliz K.12 Haziran 2015 19:40

    Derya Bey bu tip işlere girebilecek biri değildir. Bana göre dünyanın en namuslu bankacılarındandır. Türkiye çok zor bir ülke olduğu gibi korkunç derecede tehlikeli bir yer. Allah yardımcısı olsun!

  • Bankaci12 Haziran 2015 19:25

    Nereden biliyorsun Kuveyt Türk te Herşeyin düzgün çalıştığını anlatırmısın şube ve bölge yeri kiralamaları nasıl ilerliyor?

  • Bankaci12 Haziran 2015 18:28

    Umarim basta siteniz olmak uzere diger banka genel mudurlerini n uzerinede gidersiniz.ikilik yapmayin...

  • hakan 12 Haziran 2015 18:20

    Bu şahıs Katılım Bankasına genel müdür yapılacak son kişiydi Boydak bunu niçin GM yaptı anlayamamıştım zaten Albaraka Türk ve Kuveyt Türk en iyisi düzgün çalışanı bu sektörün