BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDavutoğlu istediğini alamadı mı?----

Davutoğlu istediğini alamadı mı?

Davutoğlu istediğini alamadı mı?
05 Mart 2015 - 15:50 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, New York'ta yaptığı uluslararası yatırımcılar ile buluşmasının verimli geçmediği iddia edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun New York’taki görüşmelerinin uluslararası yatırımcılar üzerinde sınırlı bir etkisi olduğunu iddia edildi. Üst düzey bir borsacı ise yaptığı açıklamada, “New York’taki gezinin arzulandığı gibi geçmediği anlaşılıyor” dedi.

Başbakan Davutoğlu dün New York’ta bankacılar ve yatırımcılarla bir araya gelerek üst düzey toplantılara katıldı. Reuters Davutoğlu’nun bu toplantıda yatırımcılara güven telkin etmek için gittiğini ifade etti. Aynı zamanda üst düzey bir ekonomi bürokratının ,” Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ekonomi üzerindeki etkileri endişe yaşanmasına neden oluyor; gelen sorulardan bunları anlayabiliyoruz" demişti. 

GEZİ ARZULANDIĞI GİBİ GEÇMEDİ

Bugün ise Türk Lirası dolar karşısında 2.6000’la tarihi rekorunu kırdı. Reuters bu gelişmenin ardından servis ettiği haberde, “Davutoğlu ve ekonomi ekibinin yatırımcıların sinirleri yatıştırmak için giriştikleri çabaların az bir etkisi oldu” ifadelerini kullandı. İstanbul’da işlem yapan üst düzey bir borsacı ise yaptığı açıklamada, “Bir bürokrat yada bakandan durumu yatıştırmak için hiçbir açıklama gelmedi. New York’taki gezinin arzulandığı gibi geçmediği anlaşılıyor” diye konuştu. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)