BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBoyner'de önemli atamalar----

Boyner'de önemli atamalar

Boyner'de önemli atamalar
21 Nisan 2015 - 13:09 www.finansgundem.com

Boyner’deki yeni yapılanma ile iki önemli atama gerçekleşti

Boyner Büyük Mağazacılık’ta yaşanan değişim sürecinde iki yeni pozisyon daha oluşturuldu. ‘Kategori’ ve ‘Ürün Yönetimi’ alanlarındaki faaliyetler, artık CMO tarafından tek çatı altında yürütülecek. Bu görevi, uluslararası alanda birçok saygın marka ve kuruluşu yöneten Charlotte Gram Andersen üstlendi. CMO’nun hedefleri arasında, marka ve ürün stratejilerinde yenilenme ve farklılaşma, ürün yönetiminde mükemmelleşme, giyim, giyim dışı kategoriler ve özel marka ekipleri arasındaki iş birliği ve koordinasyonun artırılması yer alıyor.

Ayrıca Boyner ve YKM’nin satış organizasyonlarının da birlikte yönetilmesi kararlaştırıldı. Bu amaçla Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün başarılı isimlerinden Tarık Gülsün atandı.

Charlotte Gram Andersen

Danimarka’da İşletme ve Ekonomi eğitimi alan Charlotte Gram Andersen, kariyerine Danimarka’nın en büyük çok katlı mağazalar zinciri Magasin du Nord’da başladı. Kuveyt’te Al Shaya bünyesinde Laura Ashley Marka Müdürü ve Gucci, Prada, Fendi, Dolce & Gabbana, Yves Saint-Laurent markalarının da yer aldığı Villa Moda’da GM olarak çalıştı. Avrupa’ya dönen Charlotte önce Tesco Orta Avrupa bölgesinin Satın Alma birimini yönetti. Daha sonra Yunanistan’da Etro, Stella McCartney, DKNY ve CK Jeans gibi markaların yer aldığı FFG Platinum’da Perakende Direktörü olarak görev aldı. Charlotte son olarak Dubai merkezli Retail Arabia’da tüm Ortadoğu ülkelerindeki House of Fraser mağazalarının Satın Alma ve Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu.   

Tarık Gülsün

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans eğitiminin ardından çalışma hayatına 1995 yılında Fritolay Satış Departmanı’nda başladı. 1999-2001 döneminde Nestle’de Gıda Satış Operasyonları Müdürü, 2001-2007 döneminde  Levi Strauss & Co.’da Orta Asya ve BDT ülkelerinden sorumlu Satış Direktörü, 2007-2009 arasında Alshaya Co.’da Kıdemli Operasyon Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılından bu yana ise Colin’s’de Global Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)