BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBorsa cinayetinin perde arkası----

Borsa cinayetinin perde arkası

Borsa cinayetinin perde arkası
16 Eylül 2014 - 10:24 www.finansgundem.com

Dün Kadıköy'de yaşanan borsa cinayetinin perde arkasında para alışverişi çıktı

BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 3 kişi arasında çıkan borsa tartışması sonrası bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Borsacıların yakından tanıdığı manipülatör kardeşlerin hisselerinde de işlem yaptığı söylenen gömlekçi Halim Sonbay (50) silahını peş peşe ateşlemesi sonucunda Rıfat Ekşi’yi kolundan yaraladı, Süleyman Karslı’yı ise göğsünden vurdu. Karslı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Borsagundem.com’un ulaştığı bilgilere göre geceyi emniyette geçiren Halim Sonbay yakınlarına, “Ya ölecektim ya yaşayacaktım. Ben yaşamayı seçtim” dedi.

Ulaştığımız detaylara göre, olayın perde arkasında klasik para alışverişi yatıyor. Halim Sonbay, ablasının arkadaşı olan Azime A.’dan yıllar önce 110 bin lira para alıyor. Daha doğrusu ablasının arkadaşı, “Sen borsayı biliyorsun benim para mı da değerlendir” diyor. Sonbay da kabul ediyor.

Azime A. zaman zaman Sonbay’dan parça parça para istiyor ve alıyor. Sonbay, elden verdiği paranın 60-70 bin lira olduğunu söylüyor.

Azime A. bir süre önce verdiği 110 bin liranın tamamını istiyor ve aralarında itilaf yaşanıyor. Sonbay, paranın bir kısmını zaman içerisinde verdiğini söylese de Azime A. tüm parasını almak için ısrar ediyor. Araya mafyavari tipler giriyor. Sonbay, “Ablamın arkadaşısın tamam bu parayı ödeyeceğim” diyor. 110 bin liranın sözünü alan Azime A. yıllardır işlettiği para için faiz de almak istiyor ve Halim Sonbay’ın elinden 160 bin liralık senet almayı başarıyor. Senedi aldıktan sonra tahsilat için devreye giren isimler ile Sonbay arasında bir süredir yaşanan gerilim dün kavgaya dönüşüyor ve silahlar çekiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)