BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBerat Albayrak BDDK'yı uyardı----

Berat Albayrak BDDK'yı uyardı

Berat Albayrak BDDK'yı uyardı
15 Eylül 2014 - 10:27 www.finansgundem.com

Berat Albayrak bugün Sabah gazetesindeki köşesinde kulağına bazı duyumlar geldiğini söyleyerek bomba bir iddia ortaya attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak bugün Sabah gazetesindeki köşe yazısında finans gündemine bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.

Berat Albayrak büyümeyi konu ettiği yazısının son kısmında bir not paylaşarak BDDK'ya uyarıda bulundu. Albayrak bazı duyumlar aldığını söyleyerek şüpheli bazı yerli ve yabancı bankaların piyasalarda ve bir kısım müşterileri özelinde dolara bağlı spekülasyon hazırlığı içinde olduğunu açıkladı.

İşte Albayrak'ın yazısından o kısım;

Not: Son günlerde olağan şüpheli bazı yerli ve yabancı bankaların piyasalarda ve bir kısım müşterileri özelinde dolara bağlı spekülasyon hazırlığı içinde oldukları yönünde duyumlar var. Bizim kulağımıza da geldi, umulur ki doğru değildir. Ama yine de, başta BDDK olmak üzere tüm ilgili kurumları şimdiden uyarıyoruz. 2015 seçimlerine kadar piyasalarda hava sıcak olacak, dikkatli olmakta fayda olduğunu düşünüyoruz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)