BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBali: Bu albüm satar----

Bali: Bu albüm satar

Bali: Bu albüm satar
04 Mayıs 2015 - 22:42 www.finansgundem.com

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, bankalara ‘vicdansızlar’ diyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bakın nasıl yanıt verdi.

KAYHAN ÖZTÜRK – FİNANSGUNDEM.COM
 
“Bu albüm satar…”
Aklınıza ilk anda, Türkiye’nin ünlü isimlerinden, bankacılık sektörünün önemli aktörlerinden Adnan Bali, “Acaba hangi sanatçıyı dinledi?” diye geldi değil mi…
Ama doğru yanıt bu değil…
Kibele Galerisi dün akşam, İş Sanat’ın tarihe ışık tutan bir sergisinin açılışına ev sahipliği yaptı. Türk resim sanatının, edebiyatının ustalarından “Bedri Rahmi Eyüboğlu’ndan Mektuplar”, İş Sanat’la ilk kez gün yüzüne çıktı. Sanat, iş ve medya dünyasını buluşturan davetin ilgi odağı İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, açılışın ardından gazetecilerle sohbet etti. Ekonomi ve bankacılık ağırlıklı sohbette söz geldi, dolaştı, TOBB Başkanı Hisacıklıoğlu’na dayandı.
Çünkü, daha iki gün önce TOBB Genel Kurulu'nda konuşan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bankalara hitaben ''Bu vicdansızlığı bırakın artık'' diye seslenmesi sıcaklığına hala koruyordu. Zaten gazeteciler de TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasını Adnan Bali’ye hatırlatmakta gecikmedi. Grup merakla tepkiyi bekliyordu.
Adnan Bali’nin yanıtı kısa ama çok anlamlıydı: “Bu albüm satar…”
Bankalara yönelik eleştirilerin son zamanlarda arttığı, dozunun daha da şiddetlendiği bilinen bir gerçek. Zaten İş Bankası Genel Müdürü Bali de bankacılara laf atmanın, sıkıştırmanın, kamuoyu nezdinde prim yapan bir konu olduğunun farkında. Bunu da saklamadı, söyledi. Ama Adnan Bali, bunu ifade ederken yanında çok önemli bir uyarıyı da ihmal etmedi. Deyim yerindeyse çuvaldızı batırdı: “Peki, bu mevzu neden böyle prim yapıyor? Bunu çözmeliyiz. Dönüp kendimizi de bir bakmamız lazım.”

İş Sanat'ın gecesinde iki usta bir aradaydı. Resmin, şiirin yazının ustası Bedri Rahmi; sözün ustası Adnan Bali…
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)