BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkmerkez için kardeş kavgası----

Akmerkez için kardeş kavgası

Akmerkez için kardeş kavgası
24 Ekim 2014 - 07:46 www.finansgundem.com

Akmerkez'in hukuka aykırı olarak yönetilip zarara uğratıldığı gerekçesiyle Ömer Dinçkök akrabalarına dava açtı

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ömer Dinçkök kardeşi ve şirketin yönetim kurulu üyesi Raif Ali Dinçkök hakkında dava açtı. Dinçkökler daha önce de Akkök Yatırım Sanayii için de davalık olmuştu.

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, Yönetim Kurulu (YK) Üyeleri Mehmet Ali Berkman, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine "YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek zarara uğrattıkları iddiası" ile sorumluluk davası açıldığı bildirildi.

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin, Şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine sorumluluk davası açılması hakkındaki açıklaması Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlandı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şirketimiz pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, İstanbul 18. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/1080E sayılı dosyası ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Ali Berkman, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek şirketi zarara uğrattıkları iddiası ile sorumluluk davası açılmıştır. Duruşma günü verilmemiştir. 9 Ocak 2015 saat 10.00'da duruşmasız ve taraflar hazır olmaksızın inceleme günü belirlenmiştir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)