BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkın İpek twitter'dan isyan etti!----

Akın İpek twitter'dan isyan etti!

Akın İpek twitter'dan isyan etti!
27 Kasım 2015 - 08:35 www.finansgundem.com

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, şirketlerine atanan kayyumlara ve işten çıkarmalara yönelik açıklamalarda bulundu

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, grubun birçok şirketinde kayuım ataması sonrasında yaşanan işten çıkarmalara tepki gösterdi. Twitter hesabından görüşlerini paylaşan İpek, işten çıkarmalarla pırıl pırıl grubun hafızasının silindiğine şu sözlerle dikkat çekti:
 
BİLGİSİZ İNSANLAR GETİRİLİYOR
 
Grubun avukatlarından güvenlik müdürüne kadar işten çıkarılmasının, onların yerine tecrübesiz, bilgisiz insanların getirilmesinin sebebi nedir? Ekibi neden dağıtıyorsunuz? Grubun bilgi birikimini, hafızasını neden siliyorsunuz? Allah (c.c.) şahit, bunların hiçbirini yapmaya hakkınız yok ve biz pırıl pırıl tertemiz bir grubuz.”
 
KASADA 500 MİLYON DOLAR NAKİT VAR
 
Akın İpek, “Bu içi boşaltılmış bir grup değil. Sadece kasalarında 500 milyon dolardan fazla nakti var. Sanki batık bir şirkete gelinmiş gibi, tüm varlıkların tasarrufu işin ehli insanlardan alınıp, ilgisiz insanlara veriliyor” dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğrucu29 Kasım 2015 18:10

    adam haklı. artık ne hak kaldı ne hukuk. hadi şirkete yönetici atayacaksın, bari yetenekli bilgili birilerini ata. yazıktır.