BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAğa'dan Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık proje----

Ağa'dan Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık proje

Ağa'dan Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık proje
23 Nisan 2014 - 11:13 www.finansgundem.com

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ağaoğlu "Türkiye'ye güvenleri tam. Yeni yatırımlar yolda" dedi Özellikle Ortadoğu'da ülkemizin tanıtımı için aktif rol alan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da proje yapmak için kolları sıvadı.
Geçtiğimiz günlerde gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu, "Kurduğumuz ilişkileri güçlendirmek için Suudi Arabistan'a bir ziyaret gerçekleştirdik. Uzun süredir yaptığımız uluslararası tanıtım faaliyetlerinin sonucunu alıyoruz. Bölgenin yatırımcıları ısrarla bizi davet ediyor. İşbirliği konusunda verimli görüşmeler yapıyoruz. Ağaoğlu markasının burada gördüğü ilgiden çok memnunum" dedi.
Yatırımlarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Ağaoğlu, 17 Aralık sürecinin bir akıl tutulması olduğunu söyledi. Ağaoğlu, "Yaşanan durgunluğu sektör atlattı. Şimdi yeni projeler zamanı. Biz de yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni projeler yolda" diye konuştu.
Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık karma proje yapmak için görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Ali Ağaoğlu projeyi Suudiler'le ortak hayata geçireceklerini belirtti. Ağaoğlu "Ağaoğlu markasını Suudi Arabistan'a taşıyacağız. Türkiye'ye güvenleri tam ve büyük yatırımlar geliyor" dedi. 


(Seda Tabak/Sabah)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)