BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis14 bankadan 13'ü ile anlaşma sağlandı!----

14 bankadan 13'ü ile anlaşma sağlandı!

14 bankadan 13'ü ile anlaşma sağlandı!
26 Ekim 2015 - 10:19 www.finansgundem.com

Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama bir kısım banka ile ön uzlaşma sağladığını duyurdu

Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama, görüşülen 14 bankanın 13'ü ile ön uzlaşma sağladı. Yapılan toplantılar neticesinde şirketin kredilerinin bulunduğu 14 banka kurumundan, 13 banka kurumu ile yapılandırma, 13 Banka kurumu içerisinden bir kısım banka kurumu ile de şirketin ihtiyacı olan ek finansman tahsisi konusunda ön uzlaşma sağlandı.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz, daha önceki duyurularında belirttiği üzere banka kurumları ile mevcut kredi borçlarının yapılandırılması ve ek finansman sağlanması konusunda görüşmeler gerçekleştirmektedir.

Şu ana kadar yapılan toplantılar neticesinde kredilerimizin bulunduğu 14 banka kurumundan, 13 banka kurumu ile yapılandırma, 13 banka kurumu içerisinden bir kısım banka kurumu ile de şirketimizin ihtiyacı olan ek finansman tahsisi konusunda ön uzlaşma sağlanmıştır.

Yapılan tüm görüşme ve müzakereler sonucunda, diğer bankalar ile ön uzlaşma sağlanmasına rağmen ING BANK A.Ş. ile henüz bir uzlaşma sağlanamamıştır.
Sürecin tamamlanması için çalışmalarımız devam etmektedir. Gelişmeler siz değerli yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)