BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat'in reklamlarına yoğun ilgi!----

Ziraat'in reklamlarına yoğun ilgi!

Ziraat'in reklamlarına yoğun ilgi!
19 Kasım 2015 - 08:06 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası'nın dev projelere sağladığı kredileri konu alan reklam filmleri yoğun ilgi gördü

Ziraat Bankası'nın 3'üncü Havalimanı, Gebze-İzmir Otoyolu, 3'üncü Köprü gibi projelerin anlatıldığı 'Dev Projeler' ile tarım sektörüne sağlanan kredileri anlattığı 'Likapa' isimli reklam filmleri video paylaşım platformlarında tık rekoru kırdı. 2.5 milyonun üzerinde izlenme oranı yakalayan filmler, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Ziraat Finans Grubu Kurumsal İletişim Başkanı Ali Kırbaş, "Bankamızın son yıllarda yaşadığı değişim ve dönüşümü, reklamlarımızla yansıtmayı hedefledik. Bunu yaparken de sadece markamızın değil ülke olarak bizi biz yapan değerlerin de reklamlarımızda yer almasına önem verdik" dedi.

Reklamların fikir aşamasında yayımlanma sürecine kadar bankanın kurumsal iletişim biriminin ciddi emek sarf ettiğini aktaran Kırbaş, ekibin bu alanda ciddi bir tecrübesi ve yetkinliği olduğunu vurguladı.

Filmlere olan ilginin 2016'da birçok ödülü de beraberinde getireceğine inandıklarını aktaran Kırbaş, "Daha şimdiden 'Likapa' reklam filmimiz Youtube tarafından 2015'in en iyi 10 reklam filminden biri seçildi" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)