BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Katılım Bankası'nda sona gelindi----

Ziraat Katılım Bankası'nda sona gelindi

Ziraat Katılım Bankası'nda sona gelindi
16 Mayıs 2015 - 07:57 www.finansgundem.com

29 Mayıs'ta faaliyete geçecek olan Ziraat Katılım Bankası'nın genel müdürlük binasının onarımında sona gelindi. Banka, pazarı büyütmeyi hedefliyor

Ziraat Katılım'ın Sirkeci'de İTO binasına 100 metre mesafedeki 7 katlı genel müdürlük binasının mobilya, boya gibi çalışmaları tamamlandı. Halen 150 kişinin bilgisayar programlarının deneme çalışmalarını yaptığı binayı bir zamanlar Banca Di Roma kullanmış. Ardından Emlak Bankası'na oradan da Ziraat Bankası'na geçmiş. Bina uzun süre Ziraat Bankası'nın Bahçekapı Şubesi olarak hizmet verdi. 

BU YIL 15 ŞUBE AÇILACAK 

29 Mayıs'ta faaliyete başlayacak olan Ziraat Katılım, yıl sonuna kadar 15 şube açacak. Çalışan sayısı ise genel müdürlük de dahil olmak üzere 300 kişiye ulaşacak. Ziraat Katılım, mevcut pazardan pay almak yerine pastayı büyütmeye çalışacak. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın İTO Meclis Toplantısı'ndaki açıklamaları da bu yönde oldu. Babacan, "Ziraat Katılım, pazarı büyütecek. Yoksa zaten yüzde 5'lik bir alana kamunun girmesi ve özel katılım bankalarından pay almasını kesinlikle istemiyoruz. Faizle iş yapmak istemeyen esnafımız, çiftçimiz için şu anda bir seçeneğimiz yok. Devlet olarak görevimiz, tüm vatandaşlarımıza bu hizmetleri sunabilmek" demişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazar24 Mayıs 2015 23:16

    Pazarı Büyüyecek mi bitirecek mi göreceğiz. Zaten % 5lik pazar payına sahip 4 katılım Bankası varken 3 bankayla birden devletin pazara adeta saldırmasi pazarı nasıl buyutecekse artık. Bekleyelim görelim.