BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat internet şubesi yenilendi----

Ziraat internet şubesi yenilendi

Ziraat internet şubesi yenilendi
20 Haziran 2013 - 15:54 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası yeni nesil internet şubesi, tamamen yenilendi.

Ziraat Bankası İnternet Şubesi kısa bir süre önce yeni yüzüyle kısa bir süre önce yayına girdi.
Ziraat Bankası internet sitesi yenilenen yüzüyle Ziraat Bankası ürünlerini ön plana çıkarıyor ve Ziraat Bankası hizmet çeşitliliğini vurgulayacak bir tasarım ile kullanıcıları karşılıyor. Müşterilere yönelik  hesaplama araçları, kullanışlı bilgi erişimi, modern tasarım ve yazılım çalışmalarıyla Ziraat Bankası web sitesi; bankanın ürün, kampanya, yenilik ve haberlerini ziyaretçilerine sunmayı amaçlıyor. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar; Ziraat Bankası’nın ürün ve hizmetlerini karşılaştırma kolaylığına sahip olup, kendilerine en uygun ürün ve hizmete başvurabiliyorlar.
Yeni Nesil İnternet Şubesi ihtiyaçlara göre kategorize edilmiş kolay erişim sağlanabilir menü yapısıyla ve kullanıcı dostu görünümüyle müşterilerin beklentilerini karşılamayı amaçlıyor. Ziraat Yeni Nesil İnternet Şube’de bankacılık işlemleri kolaylıkla yapılabilir, hesaplar ve profil bilgileri tek bir noktadan takip edebilir, Ziraat Bankası’nın tüm ürünlerini Ziraat Plus başlığı altında incelenebilir, bu ürün ve hizmetlere tek bir adımda sahip olunabilir.
Modern tasarımı sayesinde, Ziraat Bankası yeni nesil internet şubesi hem bilgisayarlarda hem de mobil cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir, bankacılık işlemleri mekâna ve zamana bağlı kalmadan kolayca gerçekleştirilebilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)