BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bank Azerbaycan'da faaliyete başladı----

Ziraat Bank Azerbaycan'da faaliyete başladı

Ziraat Bank Azerbaycan'da faaliyete başladı
27 Temmuz 2015 - 18:38 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası’nın Azerbaycan’daki iştiraki Ziraat Bank Azerbaycan ASC faaliyete başladı.

Ziraat Bankası’nın Azerbaycan’daki iştiraki Ziraat Bank Azerbaycan ASC faaliyete başladı. 50.000.000 AZN sermaye ile kurulan banka ilk etapta İçerişehir/Bakü Şubesi ile hizmet verecek. Ziraat Bankası’nın bölgedeki yeni gücü Ziraat Bank Azerbaycan ASC’nin iki dost ve kardeş ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesine katkı sağlaması amaçlanıyor.

Yurtdışında varlığını iyileştirmeyi sürdüren Ziraat Bankası, küresel banka olma yolunda stratejik gördüğü coğrafyalarda varlığını daha etkin kılarken yeni ülkelerde var olma çalışmalarına devam ediyor.

Azerbaycan ekonomisine değer katacak faaliyetlerin finansmanına yönelik olarak bankacılık ihtiyaçlarını en etkin şekilde karşılamayı amaçlayan Ziraat Bank Azerbaycan ASC’nin ülke ekonomisinin ve ülkeler arasındaki dış ticaretin gelişimi ile ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynaması hedefleniyor.

Ziraat Bankası’nın yurtdışında Azerbaycan’ın yanı sıra Almanya, Bosna Hersek, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Karadağ’da da bankaları bulunuyor. Ziraat Bankası yurtdışı şube ve iştirakleri ile 18 ülkede 90’dan fazla noktada faaliyet gösteriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)