BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZeybekçi'den İş Bankası açıklaması!----

Zeybekçi'den İş Bankası açıklaması!

Zeybekçi'den İş Bankası açıklaması!
23 Şubat 2015 - 12:02 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı İş Bankası’nın TMSF’ye devredileceğine yönelik açıklama yaptı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İş Bankası hakkında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Türkiye-İngiltere JETCO 5. Toplantısı ve İş Forumu'nun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeybekci, "Türkiye'de ekonomi hayali varsayımlarla, hayali kişilerin söyledikleriyle yönetilmez. İş Bankası, Türkiye ekonomisinin, Türk bankacılık sisteminin en önemli aktörlerinden biridir, böyle spekülasyonlarla, hayali söylemlerle yıpratılamayacak kadar güçlüdür" dedi.

İş Bankası hisseleri Twitter'da yer alan haberler üzerine Borsa İstanbul'da ilk seans açılışının ardından yüzde 3 değer kaybetti.

'PİYASAYI CESARETLENDİREN BİR ADIM ATMALI'

Ekonomi Bakanı, Merkez Bankası'nın yarınki PPK toplantısından beklentilerini de dile getirdi. Zeybekci, “Merkez Bankası'ndan piyasayı cesaretlendiren, faiz oranlarını aşağı götüren bir adım bekliyoruz” dedi.

İŞ BANKASI DÜŞÜŞLE AÇILDI

Aktiflerine göre Türkiye'nin en büyük özel bankası olan İş Bankası'nın ISCTR hisseleri yüzde 3 kayıpla hareket ederken, analistler düşüşte Twitter'da yer alan ve düzenleyici kurumların banka ile ilgili bir adım atabileceği iddialarının etkili olduğunu söyledi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Piyasa23 Şubat 2015 13:28

    Bu söylentileri çıkaranlar gazeteleri başka ülkelerde sürüm sürüm süründürler, ama biz çamur at izi kalsın mantığı ile yönetildiğimiz benim vergimle beslenmeye devam ediyorlar maalesef.. İş bankasında milyonlarca insanın mevduatı ve hisse senedi yatırımı var. Acaba hükümetin umrunda mı bu durum!!!