BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Azerbaycan'a iki ödül birden----

Yapı Kredi Azerbaycan'a iki ödül birden

Yapı Kredi Azerbaycan'a iki ödül birden
01 Haziran 2015 - 16:30 www.finansgundem.com

Global Banking and Finance Review'in 2015’in En İyi Perakende Bankası ve En İyi İnternet Bankacılığı Ürünü ödülleri Yapı Kredi Azerbaycan'a verildi.

FINANSGUNDEM.COM

Bankacılık dünyasının ünlü ve tecrübeli ismi Altan Şentürk liderliğinde hizmet veren Yapı Kredi Azerbaycan dünyanın önemli finans portallarından Global Banking and Finance Review tarafından 2015 yılının En İyi Perakende Bankası ve En İyi İnternet Bankacılığı Ürünü ödüllerine layık görüldü. Ülkedeki 44 banka içinde 'en iyi' olarak seçilen ve geçtiğimiz yıl da büyük ödüller kazanan Yapı Kredi Azerbaycan, böylelikle başarısının tesadüf olmadığını da kanıtladı. Yapı Kredi Azerbaycan CEO’su Şentürk mutluluğunu ekibiyle “Bu başarı, bu gurur hepimizin” sözleriyle paylaştı.
Ödül ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Altan Şentürk,“Ödüller başarılarımızın birer ispatı niteliğinde. Azerbaycan’da faaliyete başladığımız ilk günden bu yana müşteri odaklı yaklaşımımız ve yenilikçi anlayışımız kapsamında hizmetlerimize devam ediyoruz. Kredi kartları pazarında 100 binden fazla kartımız bulunuyor. 3000’den fazla POS cihazımızla sadakat programları arasında en geniş üye iş yeri ağına sahip olduğumuzu belirtmek isterim. 2013 sonunda kullanıma sunduğumuz Internet Bankacılığı hizmetimizden 25 bin’i aşkın müşterimiz yararlanıyor.Müşterilerimizin ve saygın kuruluşların takdirini kazanmak da bizi hem mutlu, hem de daha cok motive ediyor. Aldığımız bu ödüllerle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimizin yanında olmaya, yenilikçi hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)