BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYabancı Türkiye'ye gelmek için tetikte!----

Yabancı Türkiye'ye gelmek için tetikte!

Yabancı Türkiye'ye gelmek için tetikte!
02 Şubat 2016 - 07:23 www.finansgundem.com

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, dünya ekonomisinde bir ayrışma daha olacağını açıkladı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, yabancı yatırımcının Türkiye piyasasına geri dönmek için fırsat kolladığını vurguluyor. Dünya'ya konuşan Leblebici, hükümetin açıkladığı 1.200 maddelik reform paketinde alınacak her mesafenin Türkiye’ye yeni yatırımcı çekeceğine inanıyor. Leblebici, “Türkiye yeniden reform ajandasına geri dönerse Türkiye’yi kesinlikle portföyünde en üst yere koyacaktır. Bir mazeret, iyi bir hikaye arıyor” dedi. Leblebici, bu hikayenin adını yani yeni ekonomik modeli ‘rekabetçi ürün üreten ekonomi’ olarak formüle ediyor. 

Şu varil savaşları bizim evin faturasını düşürmedi ama Türkiye’nin dış ticaretini biraz daha hallice dengelemiş duruyor. Hep petrol emtia ihracatçıları kazanacak değil ya arada ithalatçısı da kazanacak. Bu petrol fiyatlarındaki düşüşten her ne kadar ‘yeterince’ yararlanamadık desek de portföy yatırımcısı açısından Türkiye’ye ufak çaplı bir ayrışma getirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)