BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVisa'ya üç ödül ----

Visa'ya üç ödül

Visa'ya üç ödül
27 Ağustos 2015 - 16:55 www.finansgundem.com

Visa’nın Paramı Yönetebiliyorum projesi üç ödül birden aldı

Dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan Stevie International Business Awards sahiplerini buldu. Bu sene 60’tan fazla ülkeden 3,700 başvurunun yapıldığı Stevie International Business Awards’da Visa Europe’un finansal okuryazarlık programı Paramı Yönetebiliyorum, 3 farklı kategoride iki gümüş ve bir bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
Visa Europe’un, 22 üye bankanın desteği, T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığı ile 2009 yılında hayata geçirdiği Paramı Yönetebiliyorum, “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde, Türkiye’de uygulanan projeler arasında Silver Stevie alırken, projenin 2015 yılında hayata geçen mobil uygulaması ise “Kamu Hizmetleri ve Servisler” kategorisinde Silver Stevie, “Deneysel & Yenilikçi” uygulamalar dalında da Bronze Stevie aldı.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)