BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank'tan KOBİ'lere masrafsız kredi----

VakıfBank'tan KOBİ'lere masrafsız kredi

VakıfBank'tan KOBİ'lere masrafsız kredi
06 Ocak 2016 - 10:51 www.finansgundem.com

Vakıfbank KOBİ'ler için yeni bir kampanya başlattı

VakıfBank, "KOBİ'lere Masrafsız Kış Kredisi" kampanyasıyla 36 aya varan vadelerde 50 bin TL'ye kadar masrafsız kredi kullanma imkanı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, KOBİ'lere özel başlattığı kredi kampanyasıyla KOBİ'lerin ve esnafın tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılamaları için uygun koşullarda nakit desteği sağlayan VakıfBank, 50 bin TL'ye kadar masrafsız kredi kullandırıyor.

VakıfBank'ın 36 aya varan vade imkanı sunduğu "KOBİ'lere Masrafsız Kış Kredisi" kampanyasında, 4 aya kadar taksit erteleme veya 3 aya kadar ödemesiz dönem seçenekleri bulunuyor. Taksit ertelemeli geri ödeme seçeneği ile bir yıllık periyotta taksitler 4 kez ertelenebiliyor. 31 Mart 2016'ya kadar devam edecek kredi kampanyası hakkında VakıfBank şubelerinden, "www.vakifbank.com.tr" ve "www.vakifbankkobidost.com.tr" internet sitelerinden ayrıntılı bilgi alınabiliyor ve kredi başvurusu yapılabiliyor.

Ayrıca, kredi kullanarak kampanyadan yararlanan ve VakıfBank BusinessCard'ları ile 30 Nisan 2016 tarihine kadar 5 bin TL tutarında harcama yapan ilk bin müşteri, kredi kartı hesap ekstrelerinde 100 TL'lik indirim hakkı kazanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)