BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'tan cazip konut kredisi----

Vakıfbank'tan cazip konut kredisi

Vakıfbank'tan cazip konut kredisi
08 Ağustos 2014 - 10:22 www.finansgundem.com

Vakıfbank, konut almak isteyenler için cazip konut kredisi imkanı sonuyor

Bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere VakıfBank'tan yüzde 0.94'ten başlayan oranlar ve 120 aya kadar varan vadelerle konut kredisi fırsatı yakalayacak.

Konut finansmanında öncü bankalardan biri olan VakıfBank, ev sahibi olmak, evini yenilemek ya da mevcut konut kredisini yapılandırmak isteyenlere özel fırsatlar sunan "Yaza Özel SarıPanjur Konut Kredisi" kampanyasını başlattı.

VakıfBank "Yaza Özel Konut Kredisi ve Konut Borç Transferi" kampanyasıyla, 60 aya varan vadelerde yüzde 0.94, 60-120 arası vadelerde ise yüzde 0.96 faiz oranıyla müşterilerini hayallerindeki eve kavuşturuyor. Uygun faiz oranları, esnek vade seçenekleri ve değişken ödeme planı ile ev sahibi olma fırsatı sunan kampanyada kredi tahsis ücreti de alınmıyor.

Cazip kredi seçenekleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank'ın "Yaza Özel Konut Kredisi ve Konut Borç Transferi" kampanyasına ilişkin ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin en yakın VakıfBank şubesini ya da www.saripanjur.com.tr adresini ziyaret etmeleri yeterli.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)