BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank’a tahvil ihracı ödülü!----

VakıfBank’a tahvil ihracı ödülü!

VakıfBank’a tahvil ihracı ödülü!
13 Kasım 2015 - 10:10 www.finansgundem.com

VakıfBank, Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu 500 milyon dolar tutarındaki tahvil ihracı ile ödüle layık görüldü

Global Financial Conferences (GFC) tarafından düzenlenen ve Türk sermaye piyasaları ile finans sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak değerlendirilen “Bonds & Loans 2015 ödülleri” düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye’nin uluslararası sermaye piyasalarındaki öncü bankası VakıfBank, Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu 500 milyon dolar tutarındaki Türkiye’nin Basel III uyumlu ilk sermaye benzeri tahvil ihraç işlemi ile “Yılın En İyi Uluslararası Tahvil İhracı” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

“Bonds & Loans” gibi saygın ve prestijli bir etkinlikte ödül almayı hak eden tek banka olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, “Global Financial Conferences’ın şeffaf ve bağımsız bir değerlendirme süreci sonunda, ocak ayında gerçekleştirdiğimiz, 10 yıl vadeli ve 5 yıl sonunda erken itfa opsiyonuna sahip olan 500 milyon ABD Doları tutarındaki Türkiye’nin Basel III uyumlu ilk sermaye benzeri tahvil ihraç işlemimizin, diğer işlemlerin önünde birincilik ödülüne layık görülmesi son derece memnuniyet vericidir” dedi.

Söz konusu tahvil ihraç işleminin, Basel III uyumlu Türkiye’nin ilk işlemi olmasının ötesinde, halihazırda tek olduğunun da altını çizen Genel Müdür Aydoğan, “Kurmuş olduğumuz yapı, diğer Türk bankaları tarafından gerçekleştirilecek benzer işlemler için de önemli bir referans değeri taşıyacaktır. Öncülüğünü yaptığımız benzer yapılarla, Türk bankacılık sektörünün fonlama kaynaklarının zenginleşmesine ve ürün çeşitliliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Söz konusu işlemde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)