BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTurkishBank 40. yılını kutluyor ----

TurkishBank 40. yılını kutluyor

TurkishBank 40. yılını kutluyor
24 Ekim 2014 - 13:25 www.finansgundem.com

İngiltere'deki Türk sermayeli tek İngiliz bankası olan TurkishBank UK, 40 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor

Türkiye, Kıbrıs ve İngiltere'de,  sadece finansal alanda faaliyet gösteren TurkishBank Grubu, TurkishBank UK ile 1974'den beri İngiltere'de bankacılık hizmetleri veriyor.
 
TurkishBank UK'in , İngiltere'de Merkez, London Bridge, Harringay, Dalston, Edmonton, Palmers Green ve Lewisham olmak üzere toplam altı şubesi bulunuyor. Londra'da ev sahibi olmak isteyenlere mortgage kredisi de dahil olmak üzere, geniş bir yelpazede, çağdaş bankacılık hizmetleri sunuyor.
 
"40 Yıldır Londra'nın Kalbindeyiz"  temalı kutlama daveti, TurkishBank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börteçene ile TurkishBank A.Ş. Genel Müdürü Servet Taze'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Börteçene, "Dünyanın finans merkezinde 40 yıldır ülkemizin bayrağını dalgalandırmak bizlere haklı bir gurur veriyor. İngiltere'deki Türk sermayeli tek İngiliz bankası olarak Londra'da hizmet için varız. TurkishBank Grubu'nun 113.cü yılında Londra'daki 40. yılımızı geride bırakırken,  bu süreçte bize inanan,  güvenen tüm müşterilerimize, çalışanlarımıza ve hissedarlarımıza teşekkür ederiz." dedi.
 
Uzun yıllardır müşterileri ile büyük bir aile olduklarını ifade eden  TurkishBank  Genel Müdürü Servet Taze ise, kardeş bankalarının 40. yılını kutlarken  müşterilerine uluslararası finansal hizmetler sunmaktan ve bu yolla ekonomi ve ticari hayata yaptıkları katkıdan ötürü gurur duyduklarını dile getirdi.
 
1.1 milyar USD aktif büyüklük ve 166 milyon USD özkaynağı ile TurkishBank Grubu; Türkiye'de TurkishBank,  İngiltere'de TurkishBank UK, KKTC'de Türk Bankası ve Allied TurkishBank olmak üzere üç ülkede dört banka, bir aracı kurum ve iki sigorta şirketi ile faaliyet gösteren uluslararası bir kuruluş konumundadır.  
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)