BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den ortaklıktan çıkarma açıklaması----

TEB'den ortaklıktan çıkarma açıklaması

TEB'den ortaklıktan çıkarma açıklaması
15 Nisan 2015 - 09:44 www.finansgundem.com

TEB'in daha önce duyurusu yapılan ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımı için süreç başladı

TEB ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımı için süreci başlattı. SPK talebi ile yapılan değerleme güncellemesi sonucunda hissenin değerleme bedeli 2,74 TL olarak olarak belirlendi. Bu rakamın uygulanıp uygulanmayacağına dair henüz bir bilgi verilmedi.
Ak Yatırım ve Oyak Yatırım TEB’de bu sürece ilişkin rapor yayınladılar.

AK YATIRIM

TEB (NÖTR  Öneri Yok) daha önce duyurusu yapılan ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımı için sürecin başlatılacağını duyurdu. Söz konusu kapsamda gerekli onayları takiben şirketin yaklaşık %0,2'sini temsil eden 4 milyon hissenin hisse başına 2,003TL bedelden toplanarak şirket işlem sırasının kapatılması hedefleniyor.

TEB tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde SPK talebi ile yapılan değerleme güncellemesi sonucunda hissenin değerleme bedelinin 2,74 TL olarak belirlenmiş olmasının olası sonuçları hakkında bilgi verilmedi. 

Hatırlanacağı üzere, 16 Şubat tarihine kadar olan süreçte azınlık hissedarlarına ait hisseler için 2,437 TL düzeyinde alım bedeli ödenmişti.

OYAK YATIRIM

TEBNK yönetim kurulu BNP Paribas’nın piyasada kalan 4mn hissenin ortaklıktan çıkarılması hakkını TRL2.0032’ye kullanabileceğini açıkladı. Bu fiyat, dünkü kapanış fiyatının %56 altında bir fiyata  işaret etmektedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)