BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'de ihtiyaç kredisi faizi düştü----

TEB'de ihtiyaç kredisi faizi düştü

TEB'de ihtiyaç kredisi faizi düştü
26 Kasım 2015 - 11:13 www.finansgundem.com

TEB'de ihtiyaç kredisi faizi yüzde 1,30'a düştü

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı kampanya ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için kredi faiz oranını yüzde 1,30'a düşürdü ve tahsis ücretini sıfırladı.

TEB açıklamasına göre, kampanya kapsamında, 20 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi 3-36 ay vade aralığında yüzde 1,30'a indirilirken, tahsis ücreti sıfırlanarak 3 aya kadar öteleme fırsatı sunuluyor.  

TEB böylece faiz oranı ve sunduğu imkanlar ile ihtiyaç kredisinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, şunları kaydetti:

"Kampanya kapsamında tüm müşterilerimize 20 bin liraya kadar yüzde 1,30 Faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sağlıyoruz. Tahsis ücreti almıyoruz ve 3 aya kadar öteleme fırsatı sunuyoruz. Aynı zamanda tüm müşterilerimize, ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada bizim için önemli olan; müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendilerini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmek."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)