BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB yenilikçi fikirleri bekliyor----

TEB yenilikçi fikirleri bekliyor

TEB yenilikçi fikirleri bekliyor
09 Aralık 2014 - 16:36 www.finansgundem.com

TEB Akıl Fikir Yarışması, bu yıl “İcat Çıkar!” sloganıyla üç ayrı kategoride başvuruları toplamaya başladı

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB), bu yıl 8.’sini düzenleyeceği ve üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, TEB müşterileri ve TEB çalışanlarını biraraya getirmeyi amaçladığı TEB Akıl Fikir Yarışması başvuruları başladı. TEB’in sektöre yenilikçi fikirler ve yaratıcı projeler kazandırmak amacıyla ‘İcat Çıkar’ sloganıyla hayata geçirdiği TEB Akıl Fikir Yarışması, geçtiğimiz yıldan itibaren kategorileri arasına aldığı “Teknolojik girişim fikirleri” ile 3 alanda başvuruları almaya başladı.

8 yıldır geleneksel hale gelen TEB Akıl Fikir Yarışması, üniversite öğrencisi ve yeni mezunlar kategorisi, müşteri kategorisi ve teknolojik girişimciler kategorisi olmak üzere 3 kategori başlığı altında düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl ilk defa teknolojik girişimciler kategorisinde de dağıtılan ödüller, 2014 yılında “Fikrin çöpe gitmesin! Bomba gibi bir fikrin varsa icat çıkar” temasıyla yenilikçi ve girişimci fikirleri destekleyecek. Bankacılık ve finans alanlarında her türlü konuda fikir ve projelerin yarışacağı yarışmaya, üniversitelerin tüm bölümlerinden öğrenciler, genç profesyoneller, TEB müşterileri ve teknogirişimciler 15 Ocak’a kadar başvurabiliyor. Katılımcılar, yarışmanın web sitesi olan www.icatcikar.com’a girerek başvuru yapabiliyor.

İcat çıkaran en iyi ‘fikir’ler ödüllendiriliyor

Üniversite Öğrencisi - Yeni Mezun Kategorisinin birincisi 20 bin TL, ikincisi 10 bin TL, üçüncüsü ise 5 bin TL ödül kazanıyor. Aynı zamanda söz konusu kategoride ilk 3’e girmeyi başaran tüm katılımcılar Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA Bursu almaya da hak kazanıyor.

Müşteri kategorisinde birinci olan yarışmacı 20 bin TL ödülün yanı sıra Fransa Açık Tenis Turnuvası Roland Garros’a katılmaya hak kazanıyor. İkinci olan TEB müşterisi 10 bin TL, üçüncü ise 5 bin TL’lik ödülün sahibi oluyor.

Teknolojik Girişimci kategorisinin birincisi 20 bin TL, ikincisi 10 bin TL, üçüncüsü ise 5 bin TL ödül kazanıyor. Bu kategoride dereceye giren ilk beş finalist ise TEB Girişim Evi’ne katılım hakkı elde ediyor.

TEB’den girişimcilere büyük destek

Yenilikçi fikirlere sahip girişimcileri ülke ekonomisine kazandırmak için Türkiye’nin en geniş kapsamlı Girişim Bankacılığı hareketini hayata geçiren TEB, girişimcilere fikrin işe dönüştürülmesinden sermaye bulunması aşamasına kadar her türlü desteği sunuyor. İstanbul’da açılan TEB Girişim Evi ile yenilikçi ve yaratıcı fikirli girişimcilerin yanında yer alan ve bu girişimcilere ‘danışman banka’ yaklaşımıyla tam destek veren TEB, finans sektörünün yanı sıra teknolojik girişim alanında da yeni ürün ve hizmetlerden verimliliğe, kampanyalardan yeni teknolojilere kadar pek çok alanda yeni fikir ve projenin önünü açıyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)