BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan gözlükçü esnafına özel destek----

Şekerbank’tan gözlükçü esnafına özel destek

Şekerbank’tan gözlükçü esnafına özel destek
07 Mayıs 2015 - 01:07 www.finansgundem.com

Esnaf ve işletmelere destek olarak üretimi artırmayı hedefleyen Şekerbank, gözlükçü esnafına özel destek paketi geliştirdi

“Anadolu Bankacılığı” misyonuyla 62 yıldır üretimi destekleyen Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelere özel destek paketlerine bir yenisini ekledi.

Gözlükçü ve optisyenlerin finansman ihtiyaçlarını karşılayarak iş hacimlerini artırmayı hedefleyen Şekerbank, “Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi”ni geliştirdi. Destek paketi, tüm Türkiye’deki gözlükçü ve optisyenlere özel geliştirilmiş bankacılık ürün ve indirimlerini kapsıyor.

Protokole, Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Aydoğan ile Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Sekreteri İlker Ayaz imza attı.

Gökhan Ertürk: “Sadece kredi değil, gözlükçü esnafının tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyoruz”
Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Anadolu Bankacılığı”nı misyon edinmiş, esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip bir banka olarak, işbirliği, proje, ürün ve hizmetlerle esnafın yanında yer almaya devam ettiklerini söyledi. Ertürk, bu kapsamda geliştirdikleri esnaf ve küçük işletmelere özel destek paketlerine bir yenisini ekleyerek gözlükçü ve optisyenler için bankacılık ürün ve indirimlerini kapsayan “Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi”ni hayata geçirdiklerini ifade etti. Ertürk, “Gözlükçü, optikçi ve optisyen esnafımız, tüm ihtiyaçlarını bu paket ile karşılayabilecek. Paket kapsamında sadece kredi değil, hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunuyor; işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılarken, yaptığımız indirim anlaşmalarıyla da giderlerini yönetmelerine yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.

“Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi”ni de her zaman olduğu gibi, çalışma koşulları ve sektörel ihtiyaçlara uygun bir şekilde üretimin, satışlarının artmasını hedefleyerek geliştirdiklerini belirten Ertürk, “Her sektörün farklı ihtiyaçları olduğunu bilerek esnafımıza, sektörüne özel imkanlar sunmaya devam ederek üretenin bankası olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Özel destek kredisi sunuluyor
Şekerbank, “Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi” ile işini büyütmek, mal alımlarını artırmak isteyen gözlükçü ve optisyen esnafına özel 60 aya varan vade ve 3 aya kadar ödemesiz dönemi bulunan kredi imkanı sunuyor.

Özel avantajlı komisyon oranları ve esnek fiyatlama yapısı ile POS ürünlerinin yanı sıra Şekerbank, gözlükçü ve optisyenlerin mal alım satımlarında ağırlıklı kullandığı çek ürününde ilk çek karnesi defterinden ücret almıyor.

SGK ödemesini Şekerbank üzerinden alan gözlükçü ve optisyen esnafı, hesap yönetim ücreti de ödemiyor. Ayrıca, internet şubesi üzerinden yapılan EFT ve havale işlemleri de ücretsiz olarak sunuluyor.

Üreten Kart ile ATM’den kredi başvurusu
Şekerbank, bankacılık işlemlerini tek platformda toplayan, hem kredi kartı ve hem de banka kartı özelliği taşıyan “Üreten Kart” ile gözlükçü ve optisyenlere ticari alışverişlerinde ödeme yaparken esneklik sağlıyor, işletmelerin 7/24 ATM’den taksitli ticari kredi başvurusu yapabilmelerinin yanı sıra onaylanan kredilerin ATM’den çekilebilmesine de imkan veriyor.

Elektrik ve GSM giderlerinde indirim
“Gözlükçülere Özel Net Destek Paketi” sayesinde, gözlükçü ve optisyen esnafı, elektrikten GSM ve elektronik giderlerine kadar birçok avantajın sahibi oluyor.

Banka’nın yaptığı anlaşmalar kapsamında gözlükçü ve optisyen esnafına, ulusal ve yerel birçok markadan da indirimler sağlanıyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)