BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'ta nöbet değişimi----

Şekerbank'ta nöbet değişimi

Şekerbank'ta nöbet değişimi
08 Şubat 2016 - 12:21 www.finansgundem.com

Şekerbank Genel Müdürlüğü görevinde nöbet değişikliği yaşanıyor. İşte banka tarafından yapılan o açıklama...

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Servet Taze getirildi. 2014 yılından bu yana Şekerbank Genel Müdürlüğü görevini yürüten Halit Yıldız, bankadaki görevine Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek. Şekerbank’taki bayrak devrinin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun onayı kaydıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
 
SERVET TAZE KİMDİR?

Yurt içi ve yurt dışı birçok üst düzey bankacılık tecrübesi bulunan Servet Taze, mesleki kariyerine 1992 yılında Koçbank’ta Management Trainee olarak başladı. 1995 yılında Finansbank HollandNV'nin Amsterdam ofisinde çalışmaya başlayan Taze, Finansbank'ın İsviçre, Almanya, Rusya, Ukrayna ve Romanya organizasyonlarında aldığı kısa süreli görevlerin ardından 1999 yılında Finansbank HollandaNV Amsterdam Merkez Şube Müdürlüğü görevine atandı. Taze, bu görevin ardından Finansbank Hollanda NV Ülke Müdürlüğüne terfi etti ve bu görevi 2001 yılına kadar sürdürdü. 2001 yılı başında Finansbank Adana Şube Müdürlüğü görevini üstlenen Taze, aynı yıl Finansbank Çukurova Bölge Müdürlüğü görevine terfi etti. Taze, 2004 – 2006 yılları arasında Finansbank İstanbul Kurumsal Merkez Müdürü olarak görev yaptı. Servet Taze, 2006’da Oyak Bank A.Ş.'de Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Grup Başkanı olarak çalışmaya başladı. 2008 yılında ING Bank Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi eden Taze, Şubat 2012'de ING Bank Leasing ve Factoring A.Ş. CEO Vekilliği görevini üstlendi. Servet Taze, 2013 yılından bu yana TurkishBank A.Ş. Genel Müdürlüğü ve iştiraklerinin Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyor. 1970 doğumlu olan Servet Taze, Çukurova Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

HALİT HAYDAR YILDIZ KİMDİR?

1960 doğumlu olan Yıldız, 1984 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Yıldız, profesyonel iş yaşamına 1987 yılında İktisat Bankası’nda uzman olarak başladı. Aynı yıl Pamukbank’a transfer oldu. Pamukbank’ta mali kontrol bölümünde uzman olarak çalışan Yıldız, 1991 yılında kurumsal ve ticari krediler, 1999-2003 yılları arasında da perakende krediler ve operasyon bölüm yöneticiliği yaptı. Yıldız, Pamukbank’ta çalıştığı sürece iki tane bankacılık ödülü aldı.

Ödüllü bankacı

2000 yılında Pamukbank tarafından geliştirilen Girişimci Bankacılık Krediler Modülü, Mc Kensey ile Geleceğin Bankacılığı projesinde, global en iyi uygulama, olarak değerlendirildi. Ayrıca Ahmet Dallı Bankacılık Ödülleri kapsamında 2002 yılında en iyi ikincilik ödülü aldı. 2004 yılında Perakende Kredilerden Sorumlu Bölüm Başkanı olarak Akbank’a katılan Yıldız, Akbank’a da üç tane bankacılık ödülü kazandırdı. 2003 yılında Ahmet Dallı ödülünü kazanan Yıldız, Akbank tarafından çıkarılan Cep Kredi, Web Kredi projesinin ekip liderliğini yaptı. Bu proje de Akbank’a ödül getirdi. Yıldız, daha sonra da ’kredi makinesi’ ile de Akbank’a ödül kazandıran ekibin liderliğini yaptı. 2007’nin temmuz ayında Akbank’ta genel müdür yardımcılığına terfi etmişti.

6 yıldır Şekerbank’lı

Şubat 2009 tarihinde Şekerbank ailesine katılan Halit Haydar Yıldız, önce Ticari ve KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı iken daha sonra görev ve sorumluluklarını genişletilmiş Bireysel Bankacılık da Yıldız’a bağlanmıştı. Yıldız 2014 tarihinden itibarende Şekerbank Genel Müdürlük görevini üstleniyor.
 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)