BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkProje finansmanı kredilerinde yükseliş olabilir!----

Proje finansmanı kredilerinde yükseliş olabilir!

Proje finansmanı kredilerinde yükseliş olabilir!
12 Şubat 2016 - 12:55 www.finansgundem.com

Garanti Bankası'na göre, bankalar bu yıl uzun vadeli alt yapı ve hastane projelerine verilen kredilerde daha agresif davranabilir

Türkiye'nin piyasa değeri olarak en büyük bankası olan Garanti Bankası, bankaların bu yıl uzun vadeli alt yapı ve hastane projelerine verilen kredilerde daha agresif davranabileceğini açıkladı.

Garanti Bankası Proje ve Satın Alım Finansmanı Müdürü Simten Öztürk'e göre, Türkiye'de bankalara ödenen yılda 9 milyar dolar seviyesindeki mevcut uzun vadeli kredi taksitleri yeni projelerin finansmanı için tekrar kredi olarak verilebilir.

Garanti Bankası'nın hesaplamalarına göre, Türkiye'de 2015 itibariyle proje finansmanı taahütleri yaklaşık 35 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Bu meblanın yaklaşık 11 milyar doları refinansman ve köprü kredilerden oluşuyor, geri kalan miktarsa yeni projelere ilişkin krediler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)