BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkPendik'te kanlı banka soygunu----

Pendik'te kanlı banka soygunu

Pendik'te kanlı banka soygunu
29 Mayıs 2015 - 17:38 www.finansgundem.com

İstanbul Pendik'te, hırsızların düzenlediği banka soygununda silahlar konuştu

İstanbul Pendik'te yüzlerine steril maske takan ikili, bir banka şubesini soydu. Kendilerine paraları vermek istemeyen veznedarı ayağından vurarak yaralayan ikili, olay yeri yakınındaki semt pazarına girerek izlerini kaybettirdi.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi 179 numarada bulunan bir banka şubesine kimliği belirsiz 2 kişi geldi. Müşteri gibi içeri giren ikili bir süre sonra yanlarında getirdikleri tabancaları çekip önce güvenlik görevlisini ardından da personeli etkisiz hale getirdi. 2 soyguncu vezneye yöneldi. Paraları vermek istemeyen veznedarı ayağından vurarak yaralayan soyguncular, yaklaşık 10 bin TL'yi bir poşete koyup bankadan çıktı. Başlarında şapka yüzlerinde ise steril maske bulunan ikili, Banka şubesi yakınındaki Kılıçreis Sokak'a girdi.

Yaklaşık 200 metre sonra tabancaları sokak ortasına atan soyguncular, semt pazarına girip izlerini kaybettirdi. Polis, olaydan sonra ilk olarak biri kuru sıkı olan iki tabancayı buldu.

Bankada inceleme yapan polis, soyguncuları yakalamak için helikopter destekli çalışma başlattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)