BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÖzyeğin, HSBC'nin şubelerine talip----

Özyeğin, HSBC'nin şubelerine talip

Özyeğin, HSBC'nin şubelerine talip
01 Mayıs 2015 - 04:10 www.finansgundem.com

Türkiye'deki bireysel bankacılık faaliyetlerini satmak isteyen HSBC şubelerine talip çıktı

Türkiye’de ticari bankacılıktaki faaliyetlerinde küçülmeye gitmesinin ardından şimdi de bireysel bankacılık faaliyetlerini satmak isteyen İngiliz HSBC’nin şubelerine Fibabanka’nın sahibi Hüsnü Özyeğin’in talip olduğu öğrenildi.

Hülya Güler'in Hürriyet'teki haberine göre Finansbank’ı Yunanlı NBG’ye sattıktan sonra daha önce Türkiye’den çıkan Portekiz merkezli Millenium Bank’ı satın alarak Fibabanka’ya dönüştüren Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in HSBC’nin sadece şubelerini almak istediği, bu konuda henüz resmi olmasa da ilk temasların kurulduğu kaydedildi. Ancak konuya yakın kaynaklar HSBC’nin satış sürecini doğrularken, kurumun şimdilik sadece şube satmak yerine tüm operasyonlarını satmayı tercih edeceğini belirtti. Operasyonların tamamının satılması konusunda arzu edilen noktaya kısa sürede gelinmemesi durumunda HSBC’nin şube satışını da bir opsiyon olarak masada tuttuğu kaydedildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)