BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOtomobil kredisi başvuruları durduruldu----

Otomobil kredisi başvuruları durduruldu

Otomobil kredisi başvuruları durduruldu
22 Aralık 2014 - 16:28 www.finansgundem.com

Sberbank, konut kredisi faiz oranını yüzde 16'ya yükseltirken, otomobil kredisi başvurularını durdurduğu iddia edildi

Sberbank, konut kredisi faiz oranını yüzde 16'ya yükseltirken, otomobil kredisi başvurularını durdurduğu iddiası Rusya'da şok etkisi yarattı. Banka ise bu iddiayı yalanladı. Reuters'a bilgi veren bankanın finansal işlerinden sorumlu yöneticisi Alexander Morozov, "Bireysel müşterilerimizin kredilerinin askıya alındığına dair bilgi doğru değil" dedi.

Rusya'nın devlet kuruluşu statüsündeki bankası "Sberbank", konut kredisi faiz oranını yüzde 16'ya yükseltirken, otomobil kredisi başvurularını şubat ayına kadar durdurduğunu açıkladığı iddia edildi. Sberbank'tan yapılan açıklamada, otomobil ve konut inşaat kredisi başvurularının bugün itibariyle kabul edilmeyeceği belirtildiği ifade edilirken bankadan "İnterfax" haber ajansına yapılan diğer açıklamada ise ipotekli konut kredisi yıllık faizlerinin yaklaşık 2 puan artırılarak yüzde 16'ya çıkarıldığı belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)