BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÖnder Halisdemir'den duygusal veda!----

Önder Halisdemir'den duygusal veda!

Önder Halisdemir'den duygusal veda!
07 Ocak 2015 - 13:41 www.finansgundem.com

Görevinden istifa eden Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir bugün bir veda mesajı yayınladı

Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir geçtiğimiz gün görevinden istifa etti. Halisdemir bugün duygusal bir mesaj yayınlayarak veda etti.

İşte Halisdemir'in o mesajı;

Küçük yaştan başlayan çok yoğun bir iş yaşamım oldu. Çeşitli bankalarda sektörün en genç müdürü, genel müdür yardımcısı, genel müdürü olmak kısmet oldu. Genç yaşımıza rağmen sektörün en kıdemli Genel Müdürlerinden biri de olduk.

Sektör içinde veya dışında pek çok şirketin kurulmasında, yönetim kurulu üyelik ve başkanlıklarında görev yaptım. 10 yıl önce kod ismi “Ayşe tatilde” ile dünyadaki ilk cepten kredi uygulamasından, Passolig’e, 5 bin bakkalın kullandığı N Kolay’dan, ülkemizin ilk yerli para transferi markası UPT’ye, yine ülkemizin en büyük sigorta broker’ı Sigortayeri’ne, akıllı şehir ve stadyum uygulamalarından Aktif Bank’ın iş modeline kadar birçok işi dizayn etmek nasip oldu.

Hiçbir işte suya yazı yazmadık. Başında bulunduğum kurumlar, en prestijli kurumların verdiği “Dünyanın En Yenilikçi Bankası” dahil olmak üzere 80’in üzerinde uluslararası ödül aldı.

Kendimizi Türkiye’nin en iyisi yarışmasına sokmadık, çünkü hedef hep dünya idi. Amerika’da yayınlanan bir kitapta örnek vaka olarak işlendik. Türkiye’nin en küçük bankasından En Büyük Yatırım Bankası olduğumuz bu yolda, 100 kat büyüme, ilk 10 karlı banka arasına girmekten, kurumun ilk 100 vergi rekortmeni arasına girmesine kadar en üst yönetici olarak pay sahibi oldum.

Gerçek yatırım bankacılığı yaptık. Türk Sermaye Piyasası için ilk sayılan ürünleri Bono, VDMK, Sukuk gibi ürünleri uygulama imkanı buldum. Harika insanlar ve iş ortakları tanıdım.

İnsanı, en iyi iş yaparken, çıkar söz konusu ise tanırsınız. Çok gerçek adam tanıdım. Sağolsunlar onlar için de adam olduğumuzu görüyorum.

Son iş yerimde de başta Ahmet Çalık gibi bir Türkiye değerini tanıdım. Baba-oğul gibi çalıştık. Allah razı olsun. Arkamda harika, savaşçı bir ekip ve önemli başarılar bırakıyorum.
Şimdi biraz dinlenelim. Sonra önümüze bakarız. Daha yaşım 42… Neticede Allah sağlık ve imkan verdiği ölçüde şiar edindiğimiz üzere ülkemiz için değer üretmeye devam ederiz. Mucitlik de devam eder.

Başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, tüm iş ortaklarımıza, ilgi ve desteğini esirgemeyen siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Görüşmek üzere..

Dr. Önder Halisdemir
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Jediknighttr21 Şubat 2015 02:32

    Milletvekili adayı olacaktır da ondan gidiyodur

  • Ahmet09 Ocak 2015 00:55

    Biraz narsistlik var galiba. Yazdıklarını herkes biliyor. Ya mütaviziliği ?

  • şakacı08 Ocak 2015 13:04

    gönderilme falan yok aksine kalması için yapılan uğraşılar var. Bu adam neye inanıyorsa onu yapar. Adama haber vermeden bir tasarruf yapılırsa murahhas aza olarak adam içerideki alacaklarını düşünmez basar istifayı.Duygu adamı bu adam.Tanımadan atma kesin. Haklısın o kadar çok öyle hikaye var ki düzgün adamları dahi mantık oraya koyuyor.

  • Kesin08 Ocak 2015 00:08

    Gerçek gönderilme nedeni açıklanmıyor, sektörün bunu bilmeye hakkı var. Yakında nasıl olsa ortaya çıkar.

  • patron08 Ocak 2015 00:05

    Adam gibi adam, vizyoner hakkaten mucit, uygulama yapan ekipleri daha iyi olsa cok basarılı olur, amerikada olsa Steve Jobs olurdu

  • Gercek07 Ocak 2015 23:25

    Projeler ve vizyon doğru, uygulama çok yanlış. Yeni yönetimi takip edin, projelerin karsız ve problemli olduğu görülecektir.

  • ozbilen07 Ocak 2015 18:21

    Bugün herkes duygularını mesaj olarak yazdı bir ağaca koyup süsledik verdik. Biz başarısını değil adamlığını sevdik. Allah yolunu açık etsin.

  • David Cohen07 Ocak 2015 16:13

    Cok duygulu bir veda. Eminim sektorde daha cok duyariz adini, hemen iş bulsun.

  • abi07 Ocak 2015 14:26

    Allah yolunu açık etsin inanıyorum ki daha pekçok başarılara imza atarsın.