BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkNakit yönetiminde en iyi banka Yapı Kredi oldu----

Nakit yönetiminde en iyi banka Yapı Kredi oldu

Nakit yönetiminde en iyi banka Yapı Kredi oldu
08 Ekim 2015 - 13:03 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Euromoney’nin Nakit Yönetimi Müşteri Araştırması 2015 kapsamında, "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi.

Yapı Kredi, dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin Nakit Yönetimi Müşteri Araştırması 2015 kapsamında, "Nakit Yönetiminde Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi. Firmaların tüm ödeme ve tahsilat işlemleri için özel çözümler yaratan Yapı Kredi, sunduğu nitelikli ürün ve hizmetleriyle bu ödüle layık görüldü. Euromoney Nakit Yönetimi Araştırması, farklı bölgelerde en iyi nakit yönetimi yapan bankaların tespit edilmesini amaçlıyor.


 
Yenilikçi yaklaşımlarla müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunmaya çalıştıklarını belirten Yapı Kredi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, “Uzman kadromuz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla firmaların iş süreçlerini en iyi şekilde yönetmelerine ve nakit akışlarını düzenlemelerine destek oluyoruz. Bunları yaparken de tahsilat ve ödeme işlemlerinde müşterilerimizin operasyonel yüklerini, maliyetlerini azaltmalarını amaçlıyor, verimliliklerini artırmaya çalışıyor ve dijital çözümler sunuyoruz. Uluslararası alanda aldığımız bu prestijli ödüller bizi çalışmalarımızda daha da motive ediyor” dedi.

Yapı Kredi, Kurumsal ve Ticari Bankacılık alanında yılbaşında ise yine Euromoney tarafından, Dış Ticaret Finansmanı Araştırması 2015 kapsamında Türkiye’nin “En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası” seçilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)