BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkLloyds'a büyük ceza----

Lloyds'a büyük ceza

Lloyds'a büyük ceza
29 Temmuz 2014 - 07:56 www.finansgundem.com

İngiltere’nin önde gelen finansal kuruluşlarından olan Lloyds Bankacılık Grubu’na 218 milyon sterlin ceza verildi

İngiltere’nin önde gelen finansal kuruluşlarından olan Lloyds Bankacılık Grubu’na, bazı faiz oranları üzerinde "ciddi şekilde görevi kötüye kullandığı" gerekçesiyle 218 milyon sterlin ceza verildi.
İngiltere merkezli Finansal Yönetim Otoritesi (FCA) tarafından İngiliz Lloyds Bankacılık Grubu’na temel faiz oranları üzerinde, finansal kuruluşun görevini kötüye kullandığını gerekçe göstererek 218 milyon sterlin değerinde ceza ödemesi gerektiğine karar verildiğini açıkladı.
FCA ile ABD merkezli CFTC’nin (U.S. Commodity Futures Trading Comission) ortaklaşa verdikleri kararda, Lloyds Bankacılık Grubu’nun Japon Yeni ve İngiliz Sterlini’ne dair libor oranlarında manipülasyon yaptığını, yen, sterlin ve ABD dolarının değerini maniple etmeye çalıştığını ifade edildi.
Lloyds Bankacılık Grubu da kararın ardından, "Sorumlu olanların eylemlerini kınıyoruz" ifadelerine yer veren bir açıklamada bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)