BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkJP Morgan hangi bankaları listesine aldı----

JP Morgan hangi bankaları listesine aldı

JP Morgan hangi bankaları listesine aldı
19 Ekim 2014 - 07:12 www.finansgundem.com

Türkiye ve Ortadoğu raporu yayınlayan JP Morgan, Türkiye'de hangi bankaları izlemeye aldı?

Milliyet ekonomi yazarı Zeynep Aktaş bugünkü yazısında, gayrimenkul, fon pazarı, faiz ve hisse senedi piyasalarını değerlendirirken; JP Morgan'ın Ortadoğu ve Türkiye piyasalarına dair yayınladığı Strateji Raporu'na yer verdi. Raporda ortaya çıkan Türkiye tavsiyeleri ve Top 10 şirket listesi, dev şirketin Türkiye stratejisini ortaya koyuyor. İşte JP Morgan'ın hazırladığı o rapor.
 
‘Ağırlığını artır’ tavsiyesi korunuyor
 
JP Morgan Cazenove geçtiğimiz hafta yayınladığı Orta-Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (CEEMA) Strateji Raporu’nda, Türkiye için tavsiyesini ‘Ağırlığını artır’ olarak tekrarladı. Yatırımcıların; TCMB politikası, Türk lirası ve TL’deki oynaklık, FOMC ve ECB kararlarının etkileri, politik riskler, global ve Euro Bölgesi ekonomik ivmesi gibi konularda çok kötümser olduklarını dile getirirken, kendisinin hiç de kötümser olmadığını, belirtti. CMEEA Strateji Top 10 listesinde, Halkbank’ın yerine Akbank’a yer veren JP Morgan, Sabancı Holding’i de listede tutmaya devam etti. JP Morgan ayrıca en beğendiği Türk hisseleri listesinde Halkbank, Vakıfbank, Emlak GYO, Ülker Bisküvi, Turkcell ve Türk Telekom’a da yer verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)