BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİşte Galip Tözge'nin yeni adresi ----

İşte Galip Tözge'nin yeni adresi

İşte Galip Tözge'nin yeni adresi
05 Ocak 2015 - 05:01 www.finansgundem.com

Akbank’ın 2014’ün son gününde KAP'a yaptığı açıklama ile istifasını duyurduğu Galip Tözge’nin yeni adresi belli oldu

2002’den bu yana Akbank’ta Perakende dağıtım kanalları ve bireysel bankacılık alanında üst düzey görevlerde bulunan ve son olarak da Akbank Bireysel Bankacılık İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı olan Galip Tözge, Çalık Grubu’nun bankası Aktif Bank’a geçiyor. Hülya Güler'in Hürriyet'teki haberine göre İlk etapta Aktif Bank’ın yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayacak olan Tözge’nin, önümüzdeki dönemde Çalık Grubu’nun yönetiminde de yer alabileceği konuşuluyor. 

Bağlı kuruluşları ile birlikte 11.2 milyar finansal büyüklüğe sahip olan Aktif Bank’ın faaliyetleri yatırım bankacılığı alanında yoğunlaşıyor. Ancak bankanın bir süredir özellikle alternatif kanallar olarak nitelendirilen, internet ve fonskiyonları genişletilmiş ATM’ler üzerinden bireysel bankacılıkta da büyümeyi hedeflediği biliniyor. Aktif Bank’ın ‘Şubesiz Perakende Bankacılık’ olarak adlandırdığı bireysel bankacılık alanındaki hedeflerini yakalamasında Tözge’nin deneyimlerini aktaracağı, bankanın dönüşümünde aktif rol alacağı belirtiliyor. Ayrıca Çalık Grubu’nun yurtdışındaki bankacılık faaliyetlerinin büyütülmesinde de Tözge’nin etkili olması bekleniyor.

9 BİN NOKTADA TEMASTA

Kredi kartı olarak da kullanıbilen Passolig kartını çıkarmasıyla gündeme gelen Aktif Bank, şubesiz yürüttüğü faaliyetleri kapsamında 9 bin noktada bireysel müşterilerine ulaşıyor. 
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)