BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank'ta üst düzey atama----

ING Bank'ta üst düzey atama

ING Bank'ta üst düzey atama
11 Aralık 2013 - 17:08 www.finansgundem.com

ING Bank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı'na Gerlach Jacobs atanıyor

ING Bank bünyesine 1 Şubat 2014 itibarıyla, “Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı” ve “İcra Kurulu Üyesi” olarak Kurumsal Bankacılık konusunda çok deneyimli bir isim olan Gerlach Jacobs katılıyor.
Gerlach Jacobs, mevcut görevlerine ek olarak Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Hissedarlar Olağan Genel Kurulu’nda ING Bank Yönetim Kurulu Üyeliği’ne aday gösterilecektir.
Gerlach Jacobs, 1989 yılında ING Grubu’na uluslararası yönetici adayı olarak katılmış, daha sonra Hong Kong, Los Angeles, Meksiko ve New York’ta çeşitli görevler üstlenmiştir. Gerlach Jacobs, 2009 yılında İngiltere, İrlanda ve Orta Doğu Bölgelerinden sorumlu ING Kurumsal Bankacılık CEO’su olarak atanmıştır. Mart 2011 tarihinden bu yana ise, Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Global Başkanı ve Kurumsal Bankacılık Yönetim Ekibi Üyesi olarak görevini sürdürüyordu.Gerlach Jacobs, BDDK onayını takiben görevine resmen atanacaktır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bankaci12 Aralık 2013 11:27

    Bu ING incelenmesi gereken bi vaka. Once Turklere guvendiler olmadi, Hollandalilari getirdiler tutmadi, yine Turklere donduler husrana ugradilar, simdi yine Hollandalilarla son sanslarini deniyorlar. Allah Turk personle akil sagligi versin diyorum.