BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'İcat çıkar'dılar----

'İcat çıkar'dılar

'İcat çıkar'dılar
16 Mayıs 2015 - 06:43 www.finansgundem.com

TÜRK Ekonomi Bankası (TEB), ‘İcat Çıkar’ sloganıyla yola çıktığı TEB Akıl Fikir Buluşması’nda bu yıl “Çevik Ol, Sonuç Al” temasıyla işlendi

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici ve TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nilsen Altıntaş’ın ev sahipliğinde inovasyon gurusu Langdon Morris de konuşmacı olarak katıldı. Kurumlarının DNA’sına inovasyonu işlediklerini ifade eden TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, bunu ülke çapında da yaygınlaştırmak için 8 yıl önce çalışmalara başladıklarını söyledi.

AÇIK İNOVASYON

Leblebici, “Türkiye’de yeni yeni konuşulmaya başlayan “açık inovasyon” anlayışını ilk uygulayan kurumlardan biriyiz. Gerek müşterilerimiz gerekse üniversite öğrencilerinin de interaktif katılımlarıyla ülke çapında inovasyon konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi. Çevik inovasyon hedefiyle birçok ürün ve hizmeti hayata geçirmeye devam ettiklerini dike getiren Leblebici, dijital bankacılık platformu CEPTETEB’i bu yaklaşımla geliştirdiklerini söyledi.

KURUM KÜLTÜRÜ

TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nilsen Altıntaş ise yaptığı konuşmada, müşterileri için çevik inovasyon yapabilen, hızla müşteri ihtiyaçlarını anlayıp, adapte olabilen bir banka olmayı hedeflediklerini belirtti. Altıntaş, “İnovasyonu bir kurum kültürü haline getiren ve bunu çevresine yaymaya çalışan bir banka olarak, yenilikçi ve yaratıcı fikirleri, projeleri olan gençlerimize, müşterilerimize, teknolojik girişimcilerimize destek olarak, çalışanlarımıza fikirlerini hayata geçirmelerine olanak sağlayan platformları sunarak, onlara değer katmak için çalışıyoruz. Bu buluşma ile üzerimize düşenin bir kısmını TEB Akıl Fikir Buluşması ile yerine getirdiğimize inanıyorum” dedi.

KAZANANLAR BELLİ OLDU




TEB Akıl Fikir Buluşması kapsamında düzenlenen yarışmasını kazananlar da açıklandı. Bu yıl 8. kez düzenlenen TEB Akıl Fikir Yarışması’nın ‘Öğrenci-Yeni Mezun’ kategorisinde birinci olan Defne Ege Ozan, Ecem Alantuğ ve Mustafa Doğa Doğan kazandı. Bu kategorinin ikincisi Fatih Durmaz üçüncüsü ise Eren Erdoğan oldu. Müşteri kategorisindeki birinciliği Hakan Gedikoğlu alırken İbrahim Cem Sarı ikinci, Ömer Faruk Öztürk ise üçüncü sırada yer aldı. 2015 yılında yeni açılan Teknolojik Girişim Kategorisi’nin birincisi Şahin İncik olurken Sezen Gizem Gürel ikinci Ömür Eselioğlu ise üçüncülüğü kazandı. Nilsen Altıntaş yaptığı konuşmada, 2007 yılında başlattıkları TEB Akıl Fikir Yarışması ile parlak fikri olan ancak değerlendiremeyen gençlere fırsat sunmak istediklerini söyledi. Altıntaş, “Bu yıl, 95 farklı ülkeden 186 bin ziyaretçi yarışmamıza katıldı ve toplam 13 bin 900 proje başvurusu alındı. Projelerin yüzde 49’u üniversite öğrencilerinden, yüzde 34’ü müşterilerimizden geldi. Teknolojik Girişimci Kategorisi’ne ise 2 bin 500’den fazla girişim fikri ile başvurularak bu alanda bir rekor kırıldı” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)