BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHibe için başvurular TEB'e----

Hibe için başvurular TEB'e

Hibe için başvurular TEB'e
15 Temmuz 2015 - 07:14 www.finansgundem.com

TEB, TÜBİTAK’ın düzenlediği program kapsamında girişimcilerin başvuru yapabileceği 17 kuruluş arasında yer alan tek banka oldu

TÜBİTAK’ın program kapsamında vereceği 150 bin lira hibeden yararlanmak isteyen girişimcilerin başvurularını kabul etmeye başlayan TEB, girişimcilere özel olarak BiGG TEB Girişim Evi 1512 Girişim Seçme StepUP  Programı’nı hayata geçirdi.

TEB’den yapılan açıklamaya göre TEB Girişim Evi çatısı altında girişimcilere eğitim, mentorluk ve danışmanlık desteğinin yanı sıra iş yönetim danışmanlığından yatırımcı buluşmalarına, networking olanaklarından müşteri  edinme imkanlarına kadar birçok konuda ücretsiz destek sunan banka, TÜBİTAK’tan  hibe almak isteyen girişimcilerin ‘1. Aşama’ başvurularını kabul etmeye başladı.

BiGG Programı ile girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratan projelerini desteklemeyi hedefleyen TÜBİTAK, bu yıl program kapsamında verilecek hibeler için başvuruları doğrudan almayacağını, başvuruları  yetkilendirdiği uygulayıcı kuruluşlar üzerinden alacağını açıkladı.

Bu amaçla açtığı 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı-BiGG 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluş Çağrısı’nda süreçleri yürütmek üzere 17 uygulayıcı kuruluşu belirledi. Bu kuruluşlar arasında yer alan tek banka TEB oldu.

TÜBİTAK’ın programından yararlanarak hibe almak isteyen girişimciler TEB’e başvurabilecek. Başvuruda bulunan girişimciler, TEB Girişim  Evi Danışmanları’nın özel olarak oluşturduğu 21 günlük BiGG TEB Girişim Evi 1512  Girişim Seçme StepUP Programı’na alınacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)