BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHediyeler sizden taksit CardFinans’tan----

Hediyeler sizden taksit CardFinans’tan

Hediyeler sizden taksit CardFinans’tan
11 Şubat 2016 - 11:10 www.finansgundem.com

CardFinans, sevgililer birbirlerini en mutlu edecek hediyeleri alabilsin diye tek çekim alışverişleri 3 takside bölüyor

CardFinans, müşterilerinin Sevgililer Günü’nü özel bir kampanya ile kutluyor. Sevgililer, hediye alırken dilediği seçimi yapabilsin diye alışverişleri taksitlendiriyor.

Kampanya kapsamında CardFinans ile yapılacak 3 bin TL’ye kadar olan tek çekim alışverişlere 3 taksit fırsatı sunulacak. 1-29 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya katılmak isteyenlerin harcama yapmadan önce “Taksit” yazıp 2273’e SMS atmaları yeterli olacak. Kampanya yemek, gıda, akaryakıt, telekomünikasyon ve elektronik hariç tüm sektörler için geçerli olacak.
 
Ödeme kaygısı mutluluğun önüne geçmesin

Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Koraş, özel günler için özel çözümler ürettiklerini belirterek “Tüm dünyada kutlanan 14 Şubat için de sevgililer birbirine diledikleri hediyeyi alabilsin, ödeme kaygısı mutluluğun önüne geçmesin diye özel bir kampanya düzenledik. Her günün sevgi dolu olması temennisiyle müşterilerimizin 14 Şubat’ını kutluyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)