BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHamit Aydoğan neden Abank'ı bırakıyor?----

Hamit Aydoğan neden Abank'ı bırakıyor?

Hamit Aydoğan neden Abank'ı bırakıyor?
26 Mart 2014 - 06:53 www.finansgundem.com

Alternatif Bank (Abank) Genel Müdürü Hamit Aydoğan, görevinden ayrılma kararı aldı

Alternatif Bank (Abank) Genel Müdürlüğü görevinden ayrılacağı öğrenilen Hamit Aydoğan bu kararın nedenini açıkladı. 33 yıldır bankacılık sektöründe görev yaptığını belirten Aydoğan, ayrılma kararında bankacılığın çok stresli bir meslek haline gelmesinin etkili olduğunu söyledi.

Milliyet'ten Kadife Şahin'in haberine göre, son yıllarda Abank’ı büyütme yönünde yoğun çalışma yapıldığını ve Anadolu Grubu’nun yabancı ortaklık satış sürecinin başarıyla tamamlandığını ifade eden Hamit Aydoğan, bankanın yeni sermayedarı Katarlı Grup ile anlaşarak görevinden ayrıldığını söyledi.
 
‘Yeni enerji lazım’


Aydoğan, ayrılma kararına ilişkin şöyle konuştu:

“33 yıldır bankacılık sektöründe bulunuyorum. Bundan sonraki iş yaşantımda yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunmak istiyorum.

Abank’ı son yıllarda çok büyüttük ve yabancı ortağa satış işlemleri tamamlandı. Bankada yeni bir enerjiye ihtiyaç var. Yerinde ve zamanında ayrılmayı bilmek lazım. Bankanın yeni sahibi ile bu ortak kararı aldık.”

Yerine vekaleten Öztürk geldi

Alternatif Bank Genel Müdürlük görevinden ayrılma kararı alan Hamit Aydoğan, 28 Mart itibariyle görevini Ticari ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Öztürk’e devredecek.

Bankadan KAP’a yapılan açıklamada, “Genel Müdürümüz Sayın Hamit Aydoğan 28 Mart 2014 tarihi itibariyle görevinden ayrılma kararı almıştır.

Bu görev için yeni bir atama yapılana kadar Ticari ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Sayın Muzaffer Öztürk, vekaleten genel müdürlük görevini yürütecektir” denildi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)