BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'tan Ramazan kredisi----

Halkbank'tan Ramazan kredisi

Halkbank'tan Ramazan kredisi
06 Temmuz 2015 - 15:43 www.finansgundem.com

Halkbank’ın uygun koşullu kredisiyle bayram erken geliyor

Halkbank özel avantajlı koşullarla hazırladığı geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi’ni Ramazan Bayramı arefesinde hizmete sundu. 1 Temmuz  - 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullandırılıyor. Cazip koşullarda kredi imkanı sunan Erken Gelen Bayram Kredisi’nden yararlanan müşteriler, geri ödemelerini aylık eşit taksitli, 3 ayda 1 eşit taksit ödemeli, artan/azalan/serbest ödeme olarak gerçekleştirebiliyor.

Ramazan Bayramı öncesinde başlayacak kampanya ile bayramda nakit paraya ihtiyaç duyan müşterilerine destek olmayı amaçladıklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, “Her bayram arefesinde sunduğumuz ve müşterilerimizden yoğun ilgi gören Erken Gelen Bayram Kredisi, Bankamız için artık geleneksel hale geldi. Bu ürünümüzü hem uygun faiz koşulları hem de müşterilerimizin gelir durumuna göre esnek geri ödeme planı seçenekleriyle sunuyoruz. Erken Gelen Bayram Kredisi sayesinde müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını düşünmeden, keyifli bir bayram geçirmesini diliyoruz” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)