BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'tan 'uygun kredi' anlaşması----

Halkbank'tan 'uygun kredi' anlaşması

Halkbank'tan 'uygun kredi' anlaşması
02 Temmuz 2015 - 06:54 www.finansgundem.com

Bursa Ticaret Sanayi Odası ile Halkbank arasında kredi protokolü imzalandı

Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) ile Halk Bankası arasında imzalanan protokolle, BTSO üyelerine uygun kredi imkanı sağlandı.
 
BTSO Başkanı İbrahim Burkay ile Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu arasında BTSO hizmet binasında gerçekleştirilen protokolle, BTSO üyelerine 100 bin TL'ye kadar kredilerde aylık 0.75 faiz oranıyla kredi imkanı sunuldu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, şimdiye yaptıkları protokolleri hatırlatarak, "6 bin üyemiz 276 milyon TL'lik kaynak kullandı. 2014 yılında iki önemli protokol imzaladık.
 
İlk protokolümüze göre odamızın 30 milyon TL'sini üyelerimizin hizmetine Halk Bank üzerinden sunduk. 100 bin lira üst limitli aylık da bin de 85 faiz oranıyla sunduğumuz kredilerden 356 üyemiz faydalandı. Üyelerimiz 2014 yılında 31,5 milyon TL'lik kredi kullandı. Bugün de yaklaşık 30 bin üyemize aynı limit ve Faiz oranları ile ilk etapta 30 milyon liralık kredi kullandıracağız." dedi.
 
Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ise BTSO ile bugüne kadar toplam 9 protokol imzalandığını ifade etti. BTSO üyelerine uygun şartlarda kredi imkanı sunduklarını belirten Taşkesenlioğlu, şöyle konuştu: "Bu protokol ile Halk Bank, BTSO üyelerinin finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 12 aya varan vade seçeneği ile kredi imkanı sağlayacak. BTSO üyeleri 100 bin TL'ye kadar kredi seçeneklerinden aylık 0.75, yıllık yüzde 9 olarak belirlenen cazip faiz oranlarından yararlanabilecektir."


 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)