BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’ye “En yenilikçi çözüm” ödülü----

Garanti’ye “En yenilikçi çözüm” ödülü

Garanti’ye “En yenilikçi çözüm” ödülü
18 Nisan 2014 - 15:36 www.finansgundem.com

Garanti Bankası’nın müşterilerine sunduğu Takas Finansmanı ürünü, uluslararası Global Finance dergisi tarafından “En Yenilikçi Çözüm” ödülünü verdi

“Dünyanın En İyi Hazine ve Nakit Yönetimi Hizmeti Sunan Kurumlar”  kategorisinde değerlendirilen Takas Finansmanı ürünü, otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, distribütörlerden bağımsız doğrudan yetkili otomotiv bayilerini kredilendiriyor. 

Yetkili otomobil bayileri, Takas Kredisi sayesinde 2. el araç alımındaki finansman ihtiyaçlarını kolay, hızlı ve uygun fiyatlarla karşılama, işletme sermayesi ihtiyaçlarına etkili bir çözüm bulma imkanını elde ediyor. Garanti, uygun teminat koşulları ve vadelerle kredi vermenin yanı sıra, bayinin tüm işlemleri internet üzerinden kolayca gerçekleştirmesini sağlayan bir finans modeli sunuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Recep Baştuğ, “2. el araçların finansmanı konusunda otomobil bayilerinin hayatını kolaylaştıran, yenilikçi ve sektöre yön veren ürünümüzün Global Finance dergisi tarafından ödüle layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz.

Önerdiğimiz finans modeliyle, bayilerin 2. el araç alımını kolaylaştırarak, işletme sermayesi yönetimine yardımcı oluyoruz. Bayilerin etkinliğini artırarak 2. el otomobil piyasasının canlanmasına katkı sağlayan modelin uluslararası arenada takdir edildiğini görmek bizi motive ediyor. Müşterilerimize yenilikçi ürünler sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)