BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaİnternetGaranti’nin dijital kanallarına 3 ödül birden----

Garanti’nin dijital kanallarına 3 ödül birden

Garanti’nin dijital kanallarına 3 ödül birden
03 Ağustos 2015 - 14:10 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen bankacılık web sitesi garanti.com.tr ve Kurumsal İnternet Şubesi’yle 3 ödüle layık görüldü.

Garanti Bankası, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından bu yıl 16. kez gerçekleştirilen “Dünyanın En İyi Dijital Bankaları” değerlendirmesinde, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi Kurumsal İnternet Bankası” seçildi. Ayrıca, güncel tasarım eğilimlerine uyumlu, günlük işlem ve bilgi ihtiyaçlarını ön planda tutan, kullanıcı dostu internet sitesi garanti.com.tr, Interactive Media Awards’dan; Bankacılık ve Finansal Servisler kategorilerinde sınıfının en iyisi olarak 2 ödül birden aldı. 

Global Finance bankaları; dijital müşterilerine hizmet verme stratejisi, müşterilerinin dijital servisleri kullanmasını sağlama başarısı, dijital müşteri artışı, ürün ve hizmetlerin genişliği, dijital hizmetlerin somut başarısı, web sitesinin tasarım ve işlevselliği gibi kriterlerle değerlendirdi. 

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Global Finance tarafından Türkiye'nin en iyi kurumsal internet bankası seçilmekten çok memnunuz. 3,5 milyonu aşkın aktif dijital müşteri sayımızla dijital bankacılığın en büyük oyuncularından biri olarak, hizmet verdiğimiz kanalları geliştirmek için sürekli çalışıyoruz. Bankamızdaki tüm finansal işlemlerin %87’si dijital kanallardan gerçekleştiriliyor. Nakit hariç işlemler olarak baktığımızda ise bu oran %91 seviyesinde. Ürünlerimizin %31’ini de, dijital kanallardan müşterilerimize ulaştırıyoruz.” dedi.  

Garanti’nin dijital kanallardaki çalışmalarıyla, uluslararası platformlarda takdir edildiğini belirten Başer, sözlerini, “Dijital kanallarımızı geliştirirken interaktif tasarım eğilimlerini ve kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutuyoruz. Web sitemizi de, bu anlayışla sürekli olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak şekilde geliştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde, Interactive Media Awards’dan hem ‘Bankacılık’, hem de ‘Finansal Servisler’ kategorilerinde, 500 üzerinden 491 ve 485 puanlarla aldığımız ‘En İyi İnternet Sitesi’ ödülleri, bu alandaki çalışmalarımızın son meyvesi oldu. Aldığımız ödüller bizi, başarımızı daha da ileriye taşımamız için motive ediyor. Garanti Bankası olarak dijital kanallar üzerinde çalışmaya, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” diye sürdürdü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)