BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti'den esnaf ve KOBİ'lere fırsat----

Garanti'den esnaf ve KOBİ'lere fırsat

Garanti'den esnaf ve KOBİ'lere fırsat
01 Eylül 2014 - 16:39 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin işini büyütecek 'Dükkan Sizin' kampanyasını başlattı

Garanti Bankası esnaf ve KOBİ müşterilerine, yüzde 0,95’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle “Dükkan Sizin” kredisi vererek, işlerini büyütmeleri için fırsat sunuyor. 31 Ekim 2014 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanabilmek için, 10.000 TL alt limitli ticari kredi kullanmak gerekiyor.

Krediden faydalanan müşteriler 2015 yılında ödemeleri gereken hesap işletim ücretinden muaf tutulacak. Bunun yanında 1 yıl boyunca internet şubesi üzerinden hesaptan yapılacak Türk Lirası yurtiçi havale ve EFT işlemleri içinde ücret alınmayarak, yükleri de hafifletiliyor. Nakde sıkışan KOBİ’leri rahatlatmayı amaçlayan Garanti, uygun ticari kredi alternatifi ve ödeme planıyla müşterilerini her açıdan destekliyor.

Detaylı bilgi için Garanti şubelerine uğramak ya da 444 56 24 ( 444KOBİ) numaralı telefonu aramak yeterli oluyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere “Garanti olarak esnaf ve KOBİlerimizi, her koşulda en uygun finansman paketleri yaratarak destekliyoruz. Finansal desteğin yeterli olmadığı noktalarda ise diğer masraf kalemlerini azaltarak yan avantajlar, fırsatlar sunuyoruz. Türkiye ekonomisinin can damarı KOBİ’lerin ve esnafımızın her türlü ekonomik koşulda güçlenerek ve büyüyerek yol alması için, üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)