BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti’den cazip bayram kredisi----

Garanti’den cazip bayram kredisi

Garanti’den cazip bayram kredisi
02 Eylül 2015 - 15:23 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, müşterilerine Kurban Bayramı'na özel cazip bayram kredisi imkanı sunuyor

Garanti Bankası, müşterilerinin okulların açılış döneminde ve Kurban Bayramı öncesinde artan ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmesi amacıyla avantajlı “Bayram Kredisi” kampanyasını başlattı. Müşteriler kampanya kapsamında, ayda 375 TL taksitle 36 ay vadeli 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisini,  sadece 50 TL dosya masrafıyla kullanabiliyor. Krediden faydalanmak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, www.garanti.com.tr adresinden, 444 0 335 Tam Destek Hattı’ndan, Garanti Bankası Paramatik’lerinden ve KREDİ yazıp 3390’a SMS yollayarak cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor. Garanti İnternet Şubesi müşterileri ise sadece nüfus cüzdanları ile kredi başvurusunu gerçekleştirebiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Garanti Bankası olarak, her bayram olduğu gibi, bu yıl da müşterilerimizin artan nakit ihtiyacını en hızlı ve kolay yoldan, en avantajlı şekilde karşılayabilmeleri amacıyla özel bir kampanya başlattık. Bu yıl okulların Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında açılacak olması, tüketicilerin bu dönemdeki ihtiyaçlarını bir kat daha artırıyor. Biz de bu ihtiyaçları dikkate alarak, müşterilerimize geleneksel bayram kredimizi cazip şartlarla sunuyoruz. Üstelik dileyen müşterilerimiz, ‘Tam Destek’ hizmetimiz kapsamında, kredi kullandıktan sonra ihtiyaç duymaları halinde taksitlerini küçültebiliyor veya kredileri bitmeden yeni ihtiyaçları oluşması halinde ek kredi alabiliyor.” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)