BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriGaranti’den 750 milyonluk bono ihracı----

Garanti’den 750 milyonluk bono ihracı

Garanti’den 750 milyonluk bono ihracı
20 Eylül 2014 - 12:34 www.finansgundem.com

Garanti Bankası 750 milyon TL nominal değerli bono ihraç edecek

Garanti Bankası, 24-26 Eylül 2014 tarihleri arasında, farklı vadelerde 2 banka bonosunun ihracını gerçekleştirecek. Bonoların toplam halka arz büyüklüğü, 750 milyon TL nominal olacak. Bu miktardan fazla talep gelmesi durumunda, nominal tutar 1,1 milyar TL’ye kadar artırılabilecek. Minimum talep tutarı 10.000 TL nominal olacak bonolar, halka arz yöntemiyle satışa sunulacak. Halka arz süresi sona erdikten sonra, müşteriler dilediği zaman bono alım ve satımını ikincil piyasalardan yapabilecek. Yatırımcılar vade sonuna kadar beklerse, üzerinde belirtilen faiz oranı doğrultusunda nominal getiriyi alabilecek ya da ara dönemde, o anki piyasa fiyatı üzerinden satabilecek. Bonolar, Borsa İstanbul Tahvil Bono Piyasası’nda işlem görecek.
 
İhraç edilecek 105 günlük ve büyüklüğü 450 milyon TL nominal olan bono, referans alınan Hazine Bonoları faizinin yaklaşık 45 baz puan üzerinde olacak. 161 günlük ve büyüklüğü 300 milyon TL nominal olan bono ise referans alınacak Hazine Bonoları faizinin 50 baz puan üzerinde getiri sağlayacak.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, “Garanti Bankası olarak, kazançlı ve alternatif ürünlere yönelen yatırımcılara, yüksek getirili ve güvenli bir yatırım aracı olan banka bonolarını sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimizi ve tüm yatırımcıları, piyasa koşulları ve beklentileri hakkında bilgilendiriyoruz. Garanti güvencesiyle sunulan yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler, 24-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak bono ihracından yararlanabilir.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)