BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti ve Girişim Fabrikası'ndan işbirliği----

Garanti ve Girişim Fabrikası'ndan işbirliği

Garanti ve Girişim Fabrikası'ndan işbirliği
29 Haziran 2015 - 12:35 www.finansgundem.com

Garanti Bankası “Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı” başlatıyor

Garanti Bankası, finans dünyasına yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve bu alanda iş fikirlerinin hayat bulmasının amaçlandığı "Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı"’nı başlatıyor. Program, Türkiye’nin öncü iş geliştirme ve hızlandırma merkezi olan Girişim Fabrikası işbirliğinde yürütülecek. Programa katılmak isteyen yenilikçi fikir veya iş modeli sahipleri 19 Temmuz 2015 tarihine kadar http://www.girisimfabrikasi.com/garanti adresinden başvurularını yapabilecek.

Programın 5 haftalık ilk fazı boyunca katılımcılar, Girişim Fabrikası’nın, stratejiden tasarıma  pek çok konuyu kapsayan iş geliştirme eğitimleriyle ürünlerine yön verebilecek. Buna ek olarak Garanti Bankası’ndan uzman kişilerin katılacağı mentorluk görüşmelerinden de faydalanabilecekler. İlk faz sonunda uygun görülen katılımcılar, projelerini Garanti Bankası’nın üst düzey yöneticilerine sunacak ve işbirliği fırsatlarını değerlendirme imkanı bulacaklar. Bu aşamada ikinci faza geçmeye hak kazanan  projelere Girişim Fabrikası 3 ay süreyle ofis alanı sağlayacak. Katılımcılar program sonunda vardıkları son noktayı, Girişim Fabrikası tarafından yapılan Demo Günü’nde yatırımcılara ve kurumsal şirketlerdeki iş geliştirme yöneticilerine sunacaklar.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Garanti Bankası olarak, finans alanında yeni işler geliştirenleri desteklemenin ve onlarla  güç birliği oluşturmanın gerekliliğine inanıyoruz. Bu programda İnovasyon alanlarımızı çeşitlendirmek ve çalışmalarımıza hız kazandırmak amacıyla kurum dışındaki kaynaklardan beslenmeyi ve programa katılan iş fikirlerine yön vererek doğru müşterilere ulaşmalarına destek vermeyi amaçlıyoruz. Karşılıklı fayda sağlamayı amaçladığımız bu programda, proje ortaklıkları kurulmasına fırsat yaratacağız. Finansal teknolojiler konusunda ülkemizi daha da ileri taşıyacak benzer çalışmaların artmasını diliyor, Garanti olarak sektörün geleceğini bugünden düşünen iş insanlarının yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Bu işbirliği kapsamında Finans sektöründe çok önemli fikirlerin hayat bulunacağına inandığını belirten Girişim Fabrikası Kurucu Direktörü İhsan Elgin ise “Girişim Fabrikası olarak bugüne kadar parlak 120’ye yakın tekno-girişim fikrine destek olduk ve ekonomiye kazandırdık. Eğitim verdiğimiz girişimcilerimizin yüksek katma değer yaratan başarı hikayelerini gururla takip ediyoruz. Garanti Bankası ile hayata geçireceğimiz " Finansal Teknolojiler Hızlandırma Programı" ile de finans sektörüne değer katacak, yön verecek, fark yaratacak ve 10 inovatif fikrin hayata geçmesine olanak tanıyacağız.” şeklinde konuştu.
10 Ağustos-11 Eylül 2015 tarihleri arasında 5 hafta olarak gerçekleşecek programa katılmak isteyen yenilikçi finansal fikir veya iş modeli sahiplerinin, detaylı bilgi ve başvuru için www.girisimfabrikasi.com/garanti adresini 19 Temmuz’a kadar ziyaret etmeleri gerekiyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)